Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Doc rivers : Rondo close to returning this week.

demis...

Hakkı boşuna ümitlenme bence...:D

Garnett-Casspi ikilisi İrving kadar atsın yeter...

Daha Kobe Rudy Foye gibi adamlarım oynamadı...:D

O arada senin oyuncunda olmayacak...:D

Mucize olur kazanmam, daha 4 adamin oynuyacak Kobe dahil. Melo'suz Randolphsuz buraya kadar dayandigim bile yeter :cool:

Fark 18'e indi...

Az kaldı Beabouis'in maçı bitiyor...

Hakkı için mağlubiyetin garantilenmesine çok az kaldı...

Kobe bir 8 sayı daha atsa tamamdır...:D

Ve 1 sayı ile öndeyim...:D

Maçı kazandım...

Bu haftayıda galibiyetle kapattık...:D

3645-3644 şuanda skor...

Hakkının oynayanı yok...

Benim üç oyuncumun daha sekiz dakikası var...:D

Maçı kazanmayı garantiledim...

İyi geceler...:D

Kazananlara tebrikler... gecen hafta sakatlikla bogustuk..bari bu hafta oynasalar artik..bu hafta rakip Onur..

Bu haftayı bay geçiyorum :ays:

Beyler birisinin uzun süreli sakatlık yüzünden bıraktığı birini almak yasak mı?

Öyleyse benim Brook Lopezi de ekleyin ilk sayfadaki listeye.Benim haberim yoktu öyle bir şeyden.Birisi almış hatta Lopezi.Droplasın

ne alaka lan brook lopez daha maca cikmamis ne zaman donecegi belli degil

Şimd için değil zaten.Uzun süreli sakatlıklarda oyuncuyu konunun ilk sayfasına eklettirip bırakınca kimse almıyor.Anlaşma böyle.Ben draft günü sakatlığı öğrenince dropladım adamı.O zamanlar sakatlananları almama olayı yoktu.Sonradan yapılmış anlaşma.Böyle bir liste olayı olduğunu da yeni farkettim.Ama birisi Lopezi almış.Kim aldıysa bıraksın.Ergün reyiz sanırsam alan

bu adam icin gecerli degil o, ginobili falan mac yapti sonra 2-3 ay sakatlandi. senin adam 1 yildir sakat ne zaman donecegi belli degil, ilk gunden adami droplayip donmesine yakin ariza cikarma

bu adam icin gecerli degil o, ginobili falan mac yapti sonra 2-3 ay sakatlandi. senin adam 1 yildir sakat ne zaman donecegi belli degil, ilk gunden adami droplayip donmesine yakin ariza cikarma

Hıyar herkes sakatlanan adamını bildirip korumaya alıyormuş.Ben adamı droplarken öyle bir anlaşma yapılmamış olması benim suçum mu?Ben o adam için 2. seçim hakkımı kullandım.Bırakın da kalan kısa sürede yararlanıyım.Elalem Randolph Ginobiliyi koruma altına almış ben niye alamayayım?

Sessiz sedasız takas yapılmış. Hayırlı olsun camialarımıza.

Hıyar herkes sakatlanan adamını bildirip korumaya alıyormuş.Ben adamı droplarken öyle bir anlaşma yapılmamış olması benim suçum mu?Ben o adam için 2. seçim hakkımı kullandım.Bırakın da kalan kısa sürede yararlanıyım.Elalem Randolph Ginobiliyi koruma altına almış ben niye alamayayım?

sakat oldugunu bile bile draft etmeseydin. sezon ortasinda cingenelik yapma, hic oynamamis bile adamin.

Geri
Üst Alt