Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

crawford + knight + lin ( performansı düşecek nasıl olsa, istemezsen başka bir adam verirsin lin yerine malum popüler oldu cinli )

jack + gordon + varejao

benim teklifim.

gordon - crawford a ne dersin ?

birde knight maç basına kac puan getiriyor genelde ?

Yok bunları kabul etmem. Son teklifim Gordon=Knight

Knight, Detroit'in oyun kurucusu işte. En önemli ikinci oyuncuları şu anda.

Ben, Gordon'a Dorell Wright'ı veririm kafadan Knight teklifini sürplase edip.

Knight >> Dorell

O yüzden sıkıntı yok :o

umut sana takas teklifi göndermiştim.

Görmemişim, bakıyorum şimdi.

Takas teklifi olan arkadaşlar lütfen özelden ya da buraya yazsın, teame girdiğimde oraya bakmıyorum mail de gelmiyor takas teklifleri bana.

Gay'i daha yeni aldım Ergün, şu anda takaslamayı düşünmüyorum. Bir de artık sezonun ortaları geçildikten sonra playofflara doğru bench oyuncularının etkinliğinin azalacağını varsayıyorum, o nedenle yıldız verirsem yıldız isterim.

Overall rankingi 24 ile 150 küsür olan adamları karşılaştırmamalı bence.

Overall rankingten kime ne. Knight çaylak, sezon başında tabiki gerilerden seçilecek. Dorell, Erving'ten falan da iyi o zaman, Kobe de ligin en iyi 17. oyuncusu. Şu anda draft yapılsa Knight önce seçilir.

Dorell takımının dördüncü skoreri(Curry>Ellis>David>Dorell). Knight direk oyun kurucu, top onun elinde.

Bunu ciddi mi yazdın onu da bilmiyorum ya :)

sen de droplayabileceğin camby var, eğer sıcak bakarsan 2 oyuncu = 3 oyuncu şeklinde yapabiliriz takas

Gay'i daha yeni aldım Ergün, şu anda takaslamayı düşünmüyorum. Bir de artık sezonun ortaları geçildikten sonra playofflara doğru bench oyuncularının etkinliğinin azalacağını varsayıyorum, o nedenle yıldız verirsem yıldız isterim.

sen de droplayabileceğin camby var, eğer sıcak bakarsan 2 oyuncu = 3 oyuncu şeklinde yapabiliriz takas

Overall rankingten kime ne. Knight çaylak, sezon başında tabiki gerilerden seçilecek. Dorell, Erving'ten falan da iyi o zaman, Kobe de ligin en iyi 17. oyuncusu. Şu anda draft yapılsa Knight önce seçilir.

Dorell takımının dördüncü skoreri(Curry>Ellis>David>Dorell). Knight direk oyun kurucu, top onun elinde.

Bunu ciddi mi yazdın onu da bilmiyorum ya :)

Detroit'in ana skoreri Monroe öncelikle. Şu anda draft yapılsa ben yine Wright'ı Knight'tan önce seçerim. Sezona kötü başlamış olsa da risk alıp takıma kattım Wright'ı sonradan açılacağını tahmin ederek. Son 2 haftadır da eski Wright gibi oynamaya başladı hafiften zaten. Sonuçta potansiyel meselesi, Wright'ın potansiyeli ile Knight'ın potansiyeli kıyaslanamaz bile. Wright bir patladı mı o 23. overall rankinginin hakkını fazlasıyla verir.

Son 2 hafta içinde Wright 6 maçta 550 puan getirmişken Knight 8 maçta 530 puan getirebilmiş.

Benim bir roster spotum boş zaten şu anda adam droplamama gerek yok ama Gay'i takaslamayı düşünmüyorum.

Benim bir roster spotum boş zaten şu anda adam droplamama gerek yok ama Gay'i takaslamayı düşünmüyorum.

gay dan başka yoksa takaslamak istemediğin mantıklı bir teklif yapayım, bench oyuncusu istemiyorsun hiç bir şekilde ? (harrignton, turner, rediick ve beasley var bende)

gay dan başka yoksa takaslamak istemediğin mantıklı bir teklif yapayım, bench oyuncusu istemiyorsun hiç bir şekilde ? (harrignton, turner, rediick ve beasley var bende)

Yok playoff ve sezon sonunda bench oyuncularının zamanları bayağı düşecek, bench oyuncusu istemiyorum bu saatten sonra playoffları düşündüğüm için.

Wright-Gordon takası gerçekleşmiştir. İki camiaya da hayırlı olsun.

Ah ulan zamanında İlyas'ın Darren Collison-Blatche'e karşı Duncan-Jamison teklifini kabul edecektim,salak gibi son anda vazgeçtim..

Geri
Üst Alt