İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
İbaka kimde lan...
İbaka kimde lan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahahahaha umut beni resmen aksam aksam ... kalkmis.
Ginobili + Matthews= Dudley + Melo
ahahah
takas teklifleriyle herkesi gulduren umut kardesim elimden dalembert ve afflaloyu alip afflalodan daha kotu olan meeks ve dallama bir rookie teklif etmis allah onu da guldursun inch
Klay Thompson yardıracak bu sene, iyi izleyin. Steal of the draft.
lan bana niye veriyon o zamandalembert seni
Hahahahahahahahah. Yunus sana teklifim gayet leş falan değil, takımında rebound alabilen adam yok Bargnani falan pivotun. Sana Humphries gibi maç başı 10 rebound ortalaması tutturan adam veriyorum daha ne.
Hayri sağol kardeşim :ask:
Ribaund almasa ne olacak olum head to head point nasılsa 5 ribaund az alsın 30 sayı atsın hayvan gibi puan kazandırır yine ohh mis.![]()
Head-to-head pointsde yalnız her kategori toplam 1 puan sayılıyor. Yani istersen takımın bana 300 sayı fark atsın o hafta, ben senden 1 fazla rebound 1 fazla asist yapsam ama ben senin önüne geçiyorum 2-1. Öyle değil mi? Ben mi yanlış anladım![]()
Head-to-head pointsde yalnız her kategori toplam 1 puan sayılıyor. Yani istersen takımın bana 300 sayı fark atsın o hafta, ben senden 1 fazla rebound 1 fazla asist yapsam ama ben senin önüne geçiyorum 2-1. Öyle değil mi? Ben mi yanlış anladım![]()
Hayri Afflalo+XXX için Bayless+Teague veya Teague=Afflalo direkt.