Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Heh Noah'ı baya yukarıdan seçmişsin :)

Add playerdan kimi alabiliriz lo...

bilginiz varmı şöyle sağlam puancı...

Meeks'e göz koydum alabilirim yani...:D

meeks kaşarlaştı abi .williams vardı onuda aldı gohan . odom var . dene şansını istersen

mbahı almak için yarını bekliyordum umut hemen kapmışsın lan .. favorun yerine keşke o herifimi alsaydım napsaydım :/

Mbah'ı ben de alacaktım ama Ersan geldiğinde ilk 5 çıkmayacakki.

aynen bende gözleme almıştım 1-2 maç bekletip alıcaktım ama sakatlıklık olunca umutta aldı hemen . ben adamlarıma kıyamadım droplamaya

Mbah, Ersan döndükten sonra bile 3 başlayabilir çünkü perimeter savunması Ellis'in de gelişiyle çok zayıfladı. Bir de 3 numarada Delfino oynarsa Ersan-Gooden'ı da ekleyince her pozisyonda matchup sıkıntısı çekecekler. Mbah hem dışarıyı hem de içeriyi savunabilen çok yönlü bir oyuncu. Ben ilk 5 oynamasını bekliyorum, geçen sene de ilk 5 oynuyordu. Oynamazsa da benchten 25 dakika süre alacaktır rahatlıkla, e Haywood da en az 5 maç olmayınca alayım dedim :D

Hakkı oyuncularını benchte bırakmasaydı bu hafta Ergün'ü yenebilirmiş.

Warriors owner Joe Lacob said that if the team doesn't shut down Curry for the rest of the year, then "[Curry will] be back playing in a month" - Yahoo Fantasy Sports

Curry bir ay yokmuş. Sezon boyunca da oynatmayabilirlermiş.

419558_139628372826271_124231921032583_157355_1734329137_n.jpg

:bid:

bu gece ile beraber muratı devirmeyi planlıyorum .. favorsa güveniyorum.. joe teague falan zaten reisliklerini yaparlar.. cambyde oynasın artık ..

Bu matchup'ı kazanmam lazım lan artık..

Hayri'yi bu kadar kötü durumda yakalamışken yenmeliydim ama Curry her şeyi mahvetti. 200 puan gerideyim 3 maç oynamadı en az 100 puan getirse maç başı 100 puan öndeydim :( Droplasam mı acaba Curry'i 1 ay yok deniliyor. Bizde playofflar ne zaman başlayacak

Hayri'yi bu kadar kötü durumda yakalamışken yenmeliydim ama Curry her şeyi mahvetti. 200 puan gerideyim 3 maç oynamadı en az 100 puan getirse maç başı 100 puan öndeydim :( Droplasam mı acaba Curry'i 1 ay yok deniliyor. Bizde playofflar ne zaman başlayacak

lan bende de lowry yok ne diyon

joe yanıor . ilk çeyrekten 80 points ..

iyiki teagueyi tutmuşum takımda :o

nereye sov yapiyor la parsons ilk 5'e gecmedi mi

Geri
Üst Alt