Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Onur ne yapıyorsun lan Griffin'e karşılık Bosh gibi leş bir adamı alıyorsun

Resmi teklifi yaptık cevap bekleniyor :S

Griffin Bosh'tan iyi olduğu için zaten üstüne T-Mac'i veriyoruz.

Bosh+tmac -griffin takasina red benden..

Onur fena kazıklandı söyleyim.T-Mac'in sadece ismi kaldı..Benim önerim senin için daha iyidi.Bargnani>Bosh(head to head pointe göre)

Oğlum gerçekte Griffin iyi olsa ne olacak.Kağıt üstünde Bosh daha fazla puan getiriyor.

Onur kabul ediyorsa takası böyle şey olmaz yok biz kabul etmeyiz falan mantığı. O zaman her takas iptal edilir.

Ama Onur böyle takas da yenmez, senin 13 oyuncu olmanın sana hiçbir avantajı yok. Haftalık puanlamalar yapılıyor zaten, ha 12 oyuncu ha 13 ha 15. Hepsi aynı şeye geliyor. O yüzden T-Mac'in sana pek bir katkısı yok.

Griffin karşılığında çok daha iyi teklifler alınabilir.

Krilenko'nun Cska'dayken eli kırılmıştı galiba.İyileşti diye aldım.Yoksa iyileşmedi mi? :90:

Beyler 2 adam veriyorum bunu göz önünde bulundurun.

T-Mac Atlanta'ya gitti. Jamal'ın eksikliğini kapatacak adam, epey süre alır. Bunları da hesaba katın.

Ama yine de görüşlere saygı duyarız. Eğer çoğunluk bu takasa karşıysa iptal edebiliriz sorun yok.

bosh wade be lebron arkasında takılıyor, t mac de ölmüş zaten, griffin bu ikisinden açık ara çok daha değerli, benden de red :)

İki taraf ta istiyor beyler?

Mesela Grffin'e karşılık sadece T-Mac'i versem tamam dicem de Bosh + T-Mac veriyoruz?

ahahahahahahahaaahahahhahaha

Olum Onur napiyon sen ya? Griffin'i Bosh içinmi verdin sen simdi ciddi ciddi. Deseydin ben Zach Randolph+Irving verirdim.

Cousins - Griffin = Aldridge - Hansbrough takası nasıl olur Onur?

Geri
Üst Alt