Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Beyler Dorell + Bosh + Lewis = Lebron takasında prensipte anlaştık sayılır.

Var mı söyleyecek birşeyi olan? Buna da itiraz etmezsiniz herhalde :o

ergun bey bu ne bicim takas.

3 adami toplasan mac basina lebron kadar sayi atmaz. umarim boyle bir hata yaparak ligdeki heyecan katsayisini azaltmazsiniz

Yuh. Deng + Lamarcus > Bosh + Dorell + Lewis mi? Üstüne bi de oyuncu verecek Ergün. Ben sadece Lebron'u alıyorum.

Şöyle bir durum var benim verdiğim iki adam da istikrarlı olarak sağlam puan kazandıracak senin verdiğin adamlar ise istikrarsız bir günü bir gününü tutmaz

Yuh. Deng + Lamarcus > Bosh + Dorell + Lewis mi? Üstüne bi de oyuncu verecek Ergün. Ben sadece Lebron'u alıyorum.

Sana da en kötü iki oyuncusunu vermesi gerekiyor ki. Ya da onları gönderdiğinde sen free agenttan da alabilirsin aynı olaya gelecek.

Alridge >>>> Bosh

Deng büyük eşittir Dorell Wright

Lewis'in burada pek etkisi kalmıyor, zaten son sıralardan seçilmiş. Alridge'in yakaladığı aradaki farkı bile tek başına dolduramaz Lewis ki yerine free agenttan alınan herhangi bir oyuncunun katkısını dahil etmiyoruz bu hesaplamaya :D

Onur benim teklife geri dönüş yapmadın daha haydi kuzum bekliyorum :D

beyler teklifleri not edip değerlendirmeye çalışacağım, ama öncelikle bu akşam takımlardaki rotasyonu ve süreleri görmem lazım. Lebron u yanlış bir takasta verirsem sonum belli :)

Beyler tekrar diyorum hansbrough, Glen Davis, Perkins, Splitter var

beyler teklifleri not edip değerlendirmeye çalışacağım, ama öncelikle bu akşam takımlardaki rotasyonu ve süreleri görmem lazım. Lebron u yanlış bir takasta verirsem sonum belli :)

Ne istediysen verdim ya olm daha ne...?

Hadi bitirelim şu işi...

Yarın'a yeni kadro dizaynına geçicem mecbur...:S

Kabul mü değil mi...?

Zach Randolph+McRoberts+Irving'i vermeye hazirim LeBron için @Ergun

Alemdar abi ile takasa girilmez açık ve net :D

Teklifim budur. Kabul edilmezse yolumuza elimizdekilerle devam ederiz.

Lewis 12 s 6 b 2 as

Dorell Wright 16.5 s 5r 3 a

Bosh 19s 8 r 2 a

Geri
Üst Alt