Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Kimi transfer ettin?

Bizim matchup bu haftanın en sağlam matchupı olmuş zaten :D

Jonas Jorebko'yu aldım.

Ben zaten canlı takip ediyordum bir sen öne geçiyordun bir ben öne geçiyordum bayağı çekişme vardı :D

Jonas Jorebko'yu aldım.

Ben zaten canlı takip ediyordum bir sen öne geçiyordun bir ben öne geçiyordum bayağı çekişme vardı :D

Ben de mi Jorebko'ya teklif götürsem diye düşündüm de Villaneuva'nın cezası bitince süresi azalacak baya :D Bu 3 maç götürür ama ilk 5 başlayacağı için.

Ben de mi Jorebko'ya teklif götürsem diye düşündüm de Villaneuva'nın cezası bitince süresi azalacak baya :D Bu 3 maç götürür ama ilk 5 başlayacağı için.

Ben Hinrich'i almışım sakat olduğunu unutup onun yerine alıyorum zaten ama bu sene Jorebko yine 8 pts 5-6 reb ortalama ile oynar

Ben öyle yaptım.

Ben de oyle yaptim ama herkes mi oylamak zorunda acaba?

Mesela bir takas yapacagiz.. 16 kisiden 1 i online degilse takas gerceklesmeyecek mi?

takasi onayliyorum diye de bir secenek yok ?

Ben de oyle yaptim ama herkes mi oylamak zorunda acaba?

Mesela bir takas yapacagiz.. 16 kisiden 1 i online degilse takas gerceklesmeyecek mi?

takasi onayliyorum diye de bir secenek yok ?

Çoğunluk reddederse takas gerçekleşmez -- çoğunluk reddetmezse deadlinea kadar takas gerçekleşir. Ondan onaylama seçeneği yok sanırım.

Çoğunluk reddederse takas gerçekleşmez -- çoğunluk reddetmezse deadlinea kadar takas gerçekleşir. Ondan onaylama seçeneği yok sanırım.

deadline ne zaman?

Weekly Deadline: Daily - Tomorrow yaziyor

Ulan ben de gidip paso sakat adam almışım Gary Neal da bu hafta yokmuş.

Hiç bilmiyorum yarın olabilir.

Beyler herkes Şikeball-BC Alemdar takasını veto etsin de adamlar tekrardan kafa kafaya takas yapsınlar.

Trade Reject Time: 2 diyor.. maile de 2 gun diyor...

Mesela benim hamilton - bass takasina gelen cevap

This trade has been accepted in Gs.Cimbom (132757). There will now be a 2 day waiting period so this trade can be reviewed by the league. We'll send you an email to let you know the final outcome.

cb alemdar-sikeball takasi icin gelen mail

The trade offer proposed in Gs.Cimbom (132757) has been accepted.

There will now be a 2 day waiting period before the trade is processed. Go to your team page and click on the trade details link to review the trade. If you feel this trade is unfair, send an official protest to the league.

Ben en beklemediğim katkıyı Andre Miller'dan aldım adam 27dk oynayıp 123 puan getirdi.

Kevin Martin 33dk oynayıp 4 sayı atmış buşt.

Geri
Üst Alt