Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Evet iş resmileşti. İki büyük camiaya da hayırlı olmasını diliyoruz. Ve diğer takımlardan da herhangi bir muhalefette bulunmamalarını rica ediyoruz.

The trade offer proposed in Gs.Cimbom (132757) has been accepted.

There will now be a 1 day waiting period before the trade is processed. Go to your team page and click on the trade details link to review the trade. If you feel this trade is unfair, send an official protest to the league.

Boston Celtics Onur's Lions

Dorell Wright

Chris Bosh

Marc Gasol

Caron Butler

Landry Fields

[ View Trade ]

Ray Allen

Brandon Knight

Blake Griffin

D.J. Augustin

Dengeli bence hatta Caron Butler nedeniyle sen karlısın.

Benim FA'dan 2-3 tane düzgün adam bulmam lazım.

bence murat.

ama marc gasolu kıskandım .

Onur griffinden, murat da bosh dan kurtuldu :) sevindim ikinizin adina da

Bu takası kimse veto etmesin lütfen, insanların o kadar uğraşıp yaptığı takaslar sonuçta. İnanılmaz bir kazık olmadığı sürece ortada (Bkz: Duncan vs Rudy ve Ibaka) takaslar veto edilmemeli.

Takas değerlendirmesi: Takastan karlı çıkacak bir adam seçecek olursak bu Murat olur bence.

Griffin >>>> Bosh

Allen > Dorell Wright

DJ Augustin > Butler (Butler, Clippers'da 4. opsiyon - Augustin ise Clippers'da 1. opsiyon)

Knight = Fields

------- <<<<<<<<< Gasol :D

Butler deniliyor ama bu takastaki zarar olsa olsa Gasol Murat için. Puanlama olarak ortalama bir uzun bulduğu sürece free agencyden Murat, takastan karlı çıkacaktır. Ben, Gasol'dan patlama bekliyorum bu sene ama açıkçası, o yüzden uzun yolda Murat için kötü bir seçim olabilir Gasol'u göndermiş olmak.

Onur, takastan fazla karlı çıkmadı çünkü elindeki 2 puan getirecek kısayı bir de üzerine Griffin'i verdi. Gasol kalitesinde bir SG ya da PG alsaydı o da takastan karlı çıkmış olacaktı ama bu durumda takımında 7 tane falan uzun bulunduruyor bu da hele de bizim ligin puanlamasını düşününce biraz sıkıntı oluşturan bir durum. Ama takas öncesi ve takas sonrasına bakarsak Gasol sağolsun kadrosunun daha kaliteli hale geldiği söylenebilir :)

Hayırlı olsun iki takıma da :)

allenı vermek benim için büyük bir hata . ölsem vermezdim . ne güzelde başlmaıştı adam . şahsen rahatladım

Umut Butler'ı sonradan ekledik ya o yüzden Butler'ı öne çıkardım. Yoksa Marc da önemli tabi. Onur'un takımında uzun bolluğu olmuş olabilir ama sonuçta bu adamların hepsinin takas değeri var. Başka takımlarla bu uzunları rahatlıkla takaslayabilir.

Kadromda 2 kişilik boşluk oluşacak(Knight'ı postalarsam eğer). Daha önce de S. Blake'i yollamıştım. O yüzden 3 sağlam adam lazım bana FA'dan :)

dawid west beni geçen maçta çok mutlu etti . şimdi indiana maçı var heycanla otrdum bekliyorum . favori adamlarımdan

dawid west beni geçen maçta çok mutlu etti . şimdi indiana maçı var heycanla otrdum bekliyorum . favori adamlarımdan

jose calderon da beni.Gecen macta superdi. :) 1 de sanirim mac ben de izlerim buyuk ihtimal..

Umut Butler'ı sonradan ekledik ya o yüzden Butler'ı öne çıkardım. Yoksa Marc da önemli tabi. Onur'un takımında uzun bolluğu olmuş olabilir ama sonuçta bu adamların hepsinin takas değeri var. Başka takımlarla bu uzunları rahatlıkla takaslayabilir.

Kadromda 2 kişilik boşluk oluşacak(Knight'ı postalarsam eğer). Daha önce de S. Blake'i yollamıştım. O yüzden 3 sağlam adam lazım bana FA'dan :)

Augustin rahatlıkla fazla puan getirir Butler'dan problem olmaz o konu kesinlikle. Butler'ı katmakla ilk teklifini kendi açından güzelleştirdin aslında çünkü DJ de eklendi takasa. :D

Hayırlı olsun ya, dediğin gibi takaslar takası getirir. Şimdi Onur'un uzun gönderip kısa alması lazım mesela :D

Umut senin FA'daki adamın kimdi :D

Almıcam dedin ya ondan sordum :D

Takas resmileşsin ondan sonra başlarım araştırmalara ben de :D

Aynen ben de. Ikına ıkına kaç gündür anca bir takas yapabildik. Neyse kapıyı açtık bundan sonrası gelir herhalde :)

Geri
Üst Alt