Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Fantasy Basket | Yahoo Fantasy | Draft 25 Aralık 16:00

16. takım aranıyor???

6 kisilik ayri bir lige katilmistim. Draftta sunlari sectim nasil sizce? 6 kisi olunca daha iyi isimler geliyor kolayca.sira kisa oldugundan

-Kobe

-Rondo

-Parker

-Griffin

-Bynum

-Odom

-c bosh

-jameer nelson

-Jose calderon

-ryan anderson

-richard hamilton

-luol deng

-andrei kirilenko

ben de kaydoldum lige, hebele hübele kulanıcı adıyla.

16. Takıma talibim ?

Edit : dolmuş

nereye draft yaptiniz hayinler

puanlama tam olarak nasıl oluyor açar mısınız biraz, asist 3 puan olarak ayarlanmış ama bu tam olarak demek, oyuncunların yaptığı her asist için mi 3 puan yoksa rakimimi toplam asistte geçersem mi 3 puan geliyor ?

puanlama tam olarak nasıl oluyor açar mısınız biraz, asist 3 puan olarak ayarlanmış ama bu tam olarak demek, oyuncunların yaptığı her asist için mi 3 puan yoksa rakimimi toplam asistte geçersem mi 3 puan geliyor ?

Takımının yaptığı her asist için 3 puan kazanırsın. Yani takımın maçta 20 asist yaparsa 60 puanın olur.

Ligimiz hayırlı olsun beyler kilidi vurdum kapıya. Çıkış yapamaz kimse artık. :D

Bu arada bu draft sırası drafta 30 dk kala otomatik olarak belirleniyormuş. Ama istersek öne alabiliyormuşuz. Tabi yine sistem otomatik olarak ayarlıyor sıraları. Bunu şimdi farkettim. Daha önce görseydim yapardık bugün.

Draft Pick Order

Random Order, Snaking (Standard)

Order will be automatically set 30 minutes prior to draft. Team with first pick of Round 1 will be last pick of Round 2.

Set order 30 minutes before draft

Randomize order now (a league transaction will be published each time this option is selected)

Yarın 3 gibi gelirim bu sıraları belirleriz. Herkes 4'te hazır olsun beyler :)

16:00 da online olmaya calisin..

Insallah draftta ilk 2 arasinda olmam.. 3-4-5. sira en ideal

Takımının yaptığı her asist için 3 puan kazanırsın. Yani takımın maçta 20 asist yaparsa 60 puanın olur.

Ligimiz hayırlı olsun beyler kilidi vurdum kapıya. Çıkış yapamaz kimse artık. :D

Bu arada bu draft sırası drafta 30 dk kala otomatik olarak belirleniyormuş. Ama istersek öne alabiliyormuşuz. Tabi yine sistem otomatik olarak ayarlıyor sıraları. Bunu şimdi farkettim. Daha önce görseydim yapardık bugün.

Draft Pick Order

Random Order, Snaking (Standard)

Order will be automatically set 30 minutes prior to draft. Team with first pick of Round 1 will be last pick of Round 2.

Set order 30 minutes before draft

Randomize order now (a league transaction will be published each time this option is selected)

Yarın 3 gibi gelirim bu sıraları belirleriz. Herkes 4'te hazır olsun beyler :)

Degistirme bosver. 30 dakika kala otomatik belirlesin sirayi

ilk 2 de olursan o ikisini alirsin eyvallah ama ondan sonra 30 sira bekleyeceksin..2.turda sondan ikinci siradasin

Bence 6-7'den sonrası çok kötü olur. Ben razıyım onun için ilk 2de olup sıra beklemeye :)

Degistirme bosver. 30 dakika kala otomatik belirlesin sirayi

Geldiğinde otomatik belirler işte. İlla 30 dk kalmasını beklemeye gerek yok. Sıralama belli olsun da ona göre strateji belirleyelim :)

Ben de kabulüm ilk 2'ye şahsen. Hatta 1 olsun tam olsun.

Ben de kabulüm ilk 2'ye şahsen. Hatta 1 olsun tam olsun.

Durant icin mi :) Bu arada herkes ilk olarak duranti seciyor.. Bu adam bi kotu sezon gecirse yandi butun herkes.. :)

Util ile BN ne oluyor gençler?

Utilde istedigin mevkide adam koyabilirsin.. BN de olan yani benchde olan adamlardan puan kazanilmiyor.. takiminizi kurduktan sonra o gun maci olmayani benche alin.. Tavsiye:)

Bizde 15 puan turunde yarisilacak.. ornegin bu haftaki rakibine 15 puan turu uzerinden 9-6 ustunluk saglarsan;

Puan tablosuna sen 9-6 , o hafta oynadigin adam 6-9 olarak hesaplaniyormus...

Geri
Üst Alt