Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Fantasy Basket | Yahoo Fantasy | Draft 25 Aralık 16:00

mücadele hafta hafta olduğu için kadroları güncellemeyi haftada bir yapsak daha mantıklı olmaz mı ?

Utilde istedigin mevkide adam koyabilirsin.. BN de olan yani benchde olan adamlardan puan kazanilmiyor.. takiminizi kurduktan sonra o gun maci olmayani benche alin.. Tavsiye:)

Yalnız o zaman benchin bir mantığı olmaz ki. Hem benchtekilerden hem de oynayanlardan puan kazanıyor olacağız, bir mantığı kalmayacak benchin.

mücadele hafta hafta olduğu için kadroları güncellemeyi haftada bir yapsak daha mantıklı olmaz mı ?

Puanlama hafta hafta ama takimlar neredeyse haftada 3-4 mac yapiyorlar. kadronda bn deki adamdan puan kazanamayacagindan o gun maci olmayan adami oraya alamak mantikli

Yalnız o zaman benchin bir mantığı olmaz ki. Hem benchtekilerden hem de oynayanlardan puan kazanıyor olacağız, bir mantığı kalmayacak benchin.

BN kadro genisligi icin, mesela bugun diyelim san antonionun maci yok, parkere bn ye alirsin..

BN kadro derinligi icin..

BN olayını sevdim ben mantıklı

Puanlama hafta hafta ama takimlar neredeyse haftada 3-4 mac yapiyorlar. kadronda bn deki adamdan puan kazanamayacagindan o gun maci olmayan adami oraya alamak mantikli

demek istediğim, daha stratejik olur hani haftada 3 maçı olan yıldız oyuncunun yerine 5 maçı olan normal bir oyuncuyu alabilirsin kadroya,ayrıca herkes mücadelenin içinde olur böylece, yoksa hergün girip kadrosunu güncelleyen adam bariz avatajlı konumda oluyor.

demek istediğim, daha stratejik olur hani haftada 3 maçı olan yıldız oyuncunun yerine 5 maçı olan normal bir oyuncuyu alabilirsin kadroya,ayrıca herkes mücadelenin içinde olur böylece, yoksa hergün girip kadrosunu güncelleyen adam bariz avatajlı konumda oluyor.

Oyunun mantigi o zaten. Guncel olarak takip etmek..

Oyunun mantigi o zaten. Guncel olarak takip etmek..

bu diğer puanlama sistemlerinde geçerli, ben araştırdım biraz head to head de genelde haftada bir güncelleme oluyor, ama yine de siz bilirsiniz bana farketmez

Kadroyu her gün güncelleyebilirsiniz sadece maç anında değişiklik yapılamıyor.BN'ye denildiği gibi o gün maçı olmayan adamları koyuyorsun,UTIL'e de mevki baz almadan istediğin adamı koyabiliyor ve puan alabiliyorsun.

Canli Draft icin pc de java olmali. tekrar hatirlatayim.. test de yapabilirsiniz ordan...

Head to Head-points ve Head to Head arasidaki fark ne? Bizimki head to head point.. Acaba dedigim 9-6 , 6-9 gibi degil de toplam puan uzerinden mi degerlendiriliyor acaba?

Head to Head-points ve Head to Head arasidaki fark ne? Bizimki head to head point.. Acaba dedigim 9-6 , 6-9 gibi degil de toplam puan uzerinden mi degerlendiriliyor acaba?

ben okudum yahoo dan, toplam puan üzerinden bizimki.

Hazır mıyız beyler? 1 saat kaldı drafta

Draft sirasi cok belirleyici olacak.. sansa artik.. :)

Alemdar abi falan yok.Onların draftı nasıl olacak?

Alemdar abi falan yok.Onların draftı nasıl olacak?

Gelir belki 4 e kadar..

Heralde otomatik atiyor bildigim kadariyla..

Ama dunde dedigim gibi my players'a eklerse oyuncu draft sirasinda olmasa bile sira ona geldiginde o oyuncu secilmezse direk onu aliyor diye biliyorum..

Geldim beyler. Drafta baktım da şimdi de bir saatten az kaldı diye yaptırmıyor sıralamayı. Yarım saat kalayı beklicez mecbur. 20 dk kaldı zaten.

5-8 arası bir yerde olmayı istiyorum draftta :o

a.slm.

Alemdar çalışıyor galiba. İnş listesini yapmıştır gece.

Geri
Üst Alt