Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Yok beyler arıyorum arıyorum bulamadım. Benim ekranda görünmüyor bu takas. Arda mail yolladı orada da yazmıyor. Zaten becerememişiz galiba takası.

Gelen mailde reddetme secenegi cikmadi mi?

takasin ustunde not var:

This trade will be reflected on the lineup for Thursday, Dec 29. If you've set your lineup in advance for future dates, please note those changes will be reset to match your lineup for the day players are added.

Tamamdır beyler trade disallow edildi. Bu arada takas iptal etmeyi de öğrenmiş olduk. Bu arada güzelim takasımı yediniz :D

paul ilk 10 un dışındadır sayı ortalamasından dolayı, rose da bunlarında arasında ama

Tamam iptal olmuş..Valla Murat takas olsaydı uçmuştun.:D

Aynen. Ben ayrı bir başlık vardır diye arıyordum Reject gibisinden. Details'e basınca çıkıyor onayla onaylama diye.

Send a message to the commissioner to protest this trade.

deyip gondermenin pek bi mantigi yok o zaman. isterse onaylar isterse onaylamaz ?

Send a message to the commissioner to protest this trade.

deyip gondermenin pek bi mantigi yok o zaman. isterse onaylar isterse onaylamaz ?

Yok o mesajın hiçbir anlamı yok. Bağlantı falan çıkmıyor yazdığın mesaj görünüyor sadece.

Free Agenttan alınan adamlar hemen eklenmiyor galiba kadroya

paul ilk 10 un dışındadır sayı ortalamasından dolayı, rose da bunlarında arasında ama

Paul top kapma ve asistten kazanıyor zaten. Jack-of-all trades kısaca. Sayı var, üçlük var, top çalma var, asist var rebound bile var.

Oyuncu hemen eklenmiyor bir gün geçmesi gerekiyor galiba 24 saat

Geri
Üst Alt