Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

nasıl sayılmıyor la...

match ekranda gözüküyor skorlar...

sayılmıyor diye bişi var mı salih allasen ya...

Abi ana sayfada matchup'a tıkla matchup totalsa bak orada her şey sıfır durumda zaten 25 december'ı tıklayınca da karşınıza hiçbir şey çıkmıyor ama keşke sayılsa Umut'u 400-100 gibi farklı skorla geçmiştim

Bu gece maclari ile basliyor.. Kadronuzda maci olmayan adami BN ye koyun..

Hey Alemdar,

This trade has been rejected in Gs.Cimbom (132757).

CB Alemdar EQUIPO CON HUEVOS

Drew Gooden

Kevin Love

Comments from EQUIPO CON HUEVOS:

kabul edilmistir

--Fantasy Basketball Commissioner

Yahoo! Sports Fantasy Basketball

Haha Hayri ile Takas tamamlandı...

Çok değişik hamleler yaptım ayın 28'ine 3 oyuncum değişecek.:)

beyler, bu add-drop playerda sinir var mi? takas suresine( 15 mart ) kadar istedigimiz kadar yapabiliyor muyuz?

beyler puan durumunda herkesin waiver katagorisinde bir puanı var, bu şu anlama geliyor, şu anda dışarıda kalan bütün oyuncular waiver kategorisinde, 28 inde takımlara katılmayan bütün oyuncular free agent olacaklar, mesela biri bir oyuncuyu takımından çıkardığında bu oyuncu 2 gün waiver kategorisinde kalıyor, bu 2 günde bu oyuncuyu kadrosuna katmak isteyenler teklifte bulunuyolar ve eğer teklif sayısı birden fazlaysa waiver puanı düşük olan oyuncuyu kadrosuna katıyor ve o oyuncuyu kadrosuna katan takımın waiver puanı bir artıyor.

Yunus 3 oyuncu değiştirdiğini söylemiş mesela ama waiver puanı düşük olab biri o oyunculara talip olursa, değiştiremeyecek en az birini :)

beyler puan durumunda herkesin waiver katagorisinde bir puanı var, bu şu anlama geliyor, şu anda dışarıda kalan bütün oyuncular waiver kategorisinde, 28 inde takımlara katılmayan bütün oyuncular free agent olacaklar, mesela biri bir oyuncuyu takımından çıkardığında bu oyuncu 2 gün waiver kategorisinde kalıyor, bu 2 günde bu oyuncuyu kadrosuna katmak isteyenler teklifte bulunuyolar ve eğer teklif sayısı birden fazlaysa waiver puanı fazla olan oyuncuyu kadrosuna katıyor ve o oyuncuyu kadrosuna katan takımın waiver puanı bir düşüyor. Mesela benim waiver puanım şu anda 16 o yüzden istediğim oyuncuyu alabilirim. o oyuncuyu aldığımda puanım 15 e düşecek.

Yunus 3 oyuncu değiştirdiğini söylemiş mesela ama ben oyunculara talip olursam, değiştiremeyecek en az birini :)

waiwer puani neye gore belirleniyor.. Benim 2 mis:( Bu sadece waiwer statusunde olan oyuncular icin de mi?

Free agent olunca istedigimizi alabiliyor muyuz?

waiwer puani neye gore belirleniyor.. Benim 2 mis:( Bu sadece waiwer statusunde olan oyuncular icin de mi?

Free agent olunca istedigimizi alabiliyor muyuz?

drafttaki sranın tersine göre, ayrıca yanlış anlamışım sanırsam, 2 olması iyi bir şey yani, benim ki 16 benim için kötü yani sanırsam :)

free agent olunca alabiliyorsun istediğin zaman.

drafttaki sranın tersine göre, ayrıca yanlış anlamışım sanırsam, 2 olması iyi bir şey yani, benim ki 16 benim için kötü yani sanırsam :)

Muhtemelen oyle cunku ben 15. siradan girmistim drafta..

Peki simdi diyelim add-drop yaptik.. 28 ni mi bekleyecegiz o oyuncunun takima katilmasi benim adamin kadrodan cikarilmasi icin? Cunku waiweri 1 olan diyelim benim istedigim adami isterse ona gider.. Benim add-drop iptal olur

edit: bir de onun yanindaki moves ne? kac kere add-drop yaptigi mi?

Muhtemelen oyle cunku ben 15. siradan girmistim drafta..

Peki simdi diyelim add-drop yaptik.. 28 ni mi bekleyecegiz o oyuncunun takima katilmasi benim adamin kadrodan cikarilmasi icin? Cunku waiweri 1 olan diyelim benim istedigim adami isterse ona gider.. Benim add-drop iptal olur

edit: bir de onun yanindaki moves ne? kac kere add-drop yaptigi mi?

evet aynen öyle, moves da takımın kaç kere kadrosunu güncellediği yani add-drop sayısı, Ayrıca bu waiver olayı kaldırılıdabiliyormuş istersek, yani direk takımdan çıkarılan oyuncu free agent oluyor.

evet aynen öyle, moves da takımın kaç kere kadrosunu güncellediği yani add-drop sayısı, Ayrıca bu waiver olayı kaldırılıdabiliyormuş istersek, yani direk takımdan çıkarılan oyuncu free agent oluyor.

Kalsin, bari 2 gun avantaji kullanalim..

Puan durumunda bi de Pct(.000) Div(0-0-0) var bunlar ne? W-L-T ayrica var bir de div. ne oluyor?

Kalsin, bari 2 gun avantaji kullanalim..

Puan durumunda bi de Pct(.000) Div(0-0-0) var bunlar ne? W-L-T ayrica var bir de div. ne oluyor?

Pct = Percentage = galibiyet yüzdesi galiba

W-L-T = galibiyet - mağlubiyet - beraberlik

Div(0-0-0) = Division içindeki sonuçlar galiba

Pct = Percentage = galibiyet yüzdesi galiba

W-L-T = galibiyet - mağlubiyet - beraberlik

Div(0-0-0) = Division içindeki sonuçlar galiba

Eyvallah, W-L-T biliyorum da bu varken div. merak etmistim.. o da mantiken division icindeki durumundur. dogru..

Geri
Üst Alt