Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Teklifler gönderdim Murat ve Umut'a hadi bakalım biraz ortam ısınsın gençleeeeer

dalembert seven varmi

Umut sen de çok fazla guard var lan uzun oyuncu yok gel benim uzunlardan biriyle senin guardların birini takas yapalım

Tiago Splitter, Hansbrough, Glen Davis, Perkins bunlardan biriyle ne dersin baboş :cool:

Hansbrough'a talibim ne istiyorsun?Mantıklı olsun ama.:) Barea+Dragic sana 2 tane guard veriyim.:)

Fat Mamba'yı hiç sevmiyorum. Başka birini koyarsan düşünebilirim. Anlaşma zeminimiz var :)

Twitter

Kaan Kural

Burnuma cok büyük takas kokusu geliyor, özellikle Celtics cephesinde.

2ye 1 takasa niye girilmiyor anlamıyorumki :D Kadrondan işe yaramaz birini (mesela Beaubois) yollayıp bu ikisini koyacaksın işte. Veya Beaubois'i bana ver farketmez. Dorell + Bosh'ın katkısı Wade + Beau'dan fazladır sonuçta. Bosh'u da bu kadar küçümsemeyin ilk maçta kötü oynadı diye. Adam geçen sene 19s 8 r 2 asist ortalama yapmış. Dorell de geçen sene 16.5 sayı 5 r 3 asist yapmış. İyi bir teklifti bence.

Yıldızları olan başka arkadaşlar için de bu teklif geçerlidir. Önerilerinizi beklerim .)

Beaubois boş değil ki. Bu sene Kidd'in arkasında point guard zamanlarının çoğunu toplayacak. Geçen sene 30 dakika ortalamayla oynuyordu sakatlanmadan önce. Ameliyattan çıktı diye Heat maçında zorlamadılar da 1 haftaya falan West'in o bütün dakikalarını almış olacak zaten. Maç başı 20-25 dakika görür rahatlıkla.

2 ye 1 takas oldu diyelim.. takimlarin kadrosunda 1 eksik ve 1 fazla oluyor.. o durumda bos olan yere add playerdan adam koyuluyor mu, veya fazlasi olan adam kadrosundan birini drop etmek zorunda mi?

Beaubois boş değil ki. Bu sene Kidd'in arkasında point guard zamanlarının çoğunu toplayacak. Geçen sene 30 dakika ortalamayla oynuyordu sakatlanmadan önce. Ameliyattan çıktı diye Heat maçında zorlamadılar da 1 haftaya falan West'in o bütün dakikalarını almış olacak zaten. Maç başı 20-25 dakika görür rahatlıkla.

Mesela dedim. Kadrondaki en çöp oyuncuyu yollayacaksın işte. Sana bu fırsatı da veriyorum işte daha ne :o

2 ye 1 takas oldu diyelim.. takimlarin kadrosunda 1 eksik ve 1 fazla oluyor.. o durumda bos olan yere add playerdan adam koyuluyor mu, veya fazlasi olan adam kadrosundan birini drop etmek zorunda mi?

Evet eksik olan birini ekler, fazlası olan birini yollar.

Yok kafaya koymadım aslında. Bosh bu kadar dibe batırılacak biri değil. 20s 10 r potansiyali olan bir oyuncu sonuçta. Ama Wade gibi oyuncuyu alacaksam 2. ve 3. tercihlerimi yollamam lazım adil olması için. Bence adil bir teklifti.

Chris Bosh- Ray Allen yapalım

3 takımlı takas da yapılabilir bu arada beyler, kendinizi kafa kafaya takaslara sınırlandırmayın bu kadar :D

bana guard verebilecek olan varmı...?

dış şutörlerim sağlam olmalı...

Tim ve Gilbert'ı kullanabilirim takasta...

bosh a karşılık benden kimi istersin murat ?

Lan Umut cevap versene lan takas teklifime oyuna girip!!!!!

Geri
Üst Alt