Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

ECH coach'u Hayri Cunditos'tan aciklama

Yucatan, Mexico

12/26/2011

"Kadroma guveniyorum"

Kadromuzda cok kaliteli oyuncular var. Love olsun birkac tane daha adam olsun cok iyi uzunlarimiz var ozellikle. Kisalardan da iyi sutorlerimiz var. Taraftar ne istiyor anlamadim. Isimli oyuncu mu istiyorlar? Bazi takimlara bakiyorum takimda sadece bir yildiz, geri kalani darulaceze gibi. Bizim takimda 5-6 tane saglam oyuncu var, kalani da katki saglayacak oyuncular. O yuzden takasa gerek duymuyoruz.

"Ribaundlara dikkat"

Ne kadar ribaundcu varsa topladik. Sanirim rakiblerimiz ribaundun oneminden bihaber. Ribaundlar da puan veriyor. Bir Love mac basina 15 ribaund alan bir insan. Lebron 25 sayi 3 ribaund aliyor da Love 15 sayi 15 ribaund alinca mi kotu oluyor? Iste buna gulerim.

"Basketbolun, ozellikle de NBA'in dinamiklerini bilmek gerek"

Rakiplerde bu isi bilmeyen arkadaslar var. Basketbolun, ozellikle de NBA'in dinamiklerini bilmek gerek. Bu is yildizlarla olmaz. Puan tablosunda goreceksiniz. Mutevazi kadromuz ilk 5'e kolaylikla girecektir. Girmezse beni kuzeye goturup sinirdan Texas'a atin. Buna raziyim.

mexspor.com.mx

Hahah dengeliydi yalnız teklif :D Gönder kafana esen bir teklifi counterla, ben de counterlarım buluşuruz arada bir derede :D

Hacı Aldridge ve Deng'i takas etmem kolay kolay ben favori oyuncularım arasındadırlar ama Joe Johnson ve Manu eksenli bir takas yapalım bence :D

lebron bu sene post hareketlerini de geliştirmiş, değeri daha da yükselecektir diye düşünüyorum, o yüzden lebron ı hiç bir takasa dahil etmeyi planlamıyorum :)

Ok Bosh + Lewis + Dorell'i verebilirdim karşılığında.

Biz en iyisi Onur'la takasa girelim. Dj + Allen = Bosh + Fields

Ne diyorsun Onur?

D.Collison-S.Jackson-T.Prince-D.Blair-Barea-Dragic bunlardan gözüne kestirdikleriniz varsa teklif bekliyorum..

Ok Bosh + Lewis + Dorell'i verebilirdim karşılığında.

Biz en iyisi Onur'la takasa girelim. Dj + Allen = Bosh + Fields

Ne diyorsun Onur?

bu teklifi düşünürüm ama lewis sakatmış galiba, durumu tam olarak ne, ne zaman dönecek biliyor musun ?

NBA.COM Rumours.

Mutlu Son?

Özellikle Ray Allen konusunda ciddi catasmalar yasayan Boston Celtics ve Onurs Lions kulübleri takasta son asamaya gelmis gibi?

Bosh + Fieldse cok sicak bakan Baskan Onur Gürel, karsiliginda Ray Allen + D.J.yi göndermesine kesin gözüyle bakiliyor.

Ray Allen: Umarim bu takas artik gerceklesir. Gerceklesmezse ben birdaha Onurs Lions adina maclara cikmam. Boston Celtics gibi NBAin en büyük kulübüne gitmek istiyorum ve bundan dolayi herkezden anlayisli davranmasini bekliyorum.

Onur sana teklif gönderdim cevap versene kardaş?

Ergün ok misin teklife?

Lewis sakat değil.

Bosh + Lewis + Dorell = Lebron

howard'ı karıştırma şimdi...:D

leş bir kadron var zaten...

çocuk madara olacağına gelsin benim yıldızlar topluluğumda kral olsun...:asd:

nereye les ya kim demis les diye

senin kadron les asil 2 tane falan ilk 5 oyuncusu var, kalani da 40+ yas

nereye les ya kim demis les diye

senin kadron les asil 2 tane falan ilk 5 oyuncusu var, kalani da 40+ yas

gözünü seviyim hayri ya...:D

kadrona bir bak hele Kevin Love'dan başka elle tutulur oyuncun yok la...:D

bende Kafa takımların ilk beşleri var...

sırf jason teryy ile kafa kafaya takas yaparım ancak senle...:D

Geri
Üst Alt