Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

umut fena takimin yok aslinda. ne bu takas inadi. Belki kadrona bir uzun katsan fena olmaz mesala......

Favors veya Haywood

Yapalım işte 3lü takas. Salih, Umut ve ben.

Ben : Wade + ?

Umut : Joe Johnson + Dorell + ?

Salih : Bosh + ?

Yunus değil Umut :o

umut fena takimin yok aslinda. ne bu takas inadi. Belki kadrona bir uzun katsan fena olmaz mesala......

Favors veya Haywood

Hahah takımım iyi ya, son sıralardan Chalmers Beaubois Thompson gibi maç başına 20-25 dakika en az süre alacak adamlar almam işime yaradı. Memnunum ben yani takas için değerli çok oyuncum var çünkü lig puanlamasına göre draft yaptım;

Manu-J Rich-Meeks hepsi ilk 5 başlayıp maç başına 2,5 üçlük ortalamasıyla oynayacak adamlar. Ayrıca Manu ile Meeks'in top kapmaları falan da iyi. Da çok fazla guard var işte takımda, bir SF-PF arıyorum :D

Hahah takımım iyi ya, son sıralardan Chalmers Beaubois Thompson gibi maç başına 20-25 dakika en az süre alacak adamlar almam işime yaradı. Memnunum ben yani takas için değerli çok oyuncum var çünkü lig puanlamasına göre draft yaptım;

Manu-J Rich-Meeks hepsi ilk 5 başlayıp maç başına 2,5 üçlük ortalamasıyla oynayacak adamlar. Ayrıca Manu ile Meeks'in top kapmaları falan da iyi. Da çok fazla guard var işte takımda, bir SF-PF arıyorum :D

3'lukçun çok ama blok yapabilecek adam'in yok pek Camby disinda oda zaten sezonun yarisinda sakat. Rebound ve blok'da kaybedersin reyis soylimde.

Yoksa favorilerden biri olabilecek bir kadron var, bence takas yapma pek.

Romelo-Boston Celtics-hebele hübele favoriler bence şu anda. İlk 3 seçen takımlardı zaten sanırım onlar :D

Dış kulvardan Salih ile Hakkı'nın kadroları tehlike yaratabilirmiş gibi geliyor ama Hakkı son oyuncu tercihlerini çok kötü kullanmış.

Lig sonuncusu da şikeball olur :D

3'lukçun çok ama blok yapabilecek adam'in yok pek Camby disinda oda zaten sezonun yarisinda sakat. Rebound ve blok'da kaybedersin reyis soylimde.

Yoksa favorilerden biri olabilecek bir kadron var, bence takas yapma pek.

Head-to-Head points diye blok yapacak adam almadım zaten Hakkı. Maç başına 2-3 blokla oynayacak adamlar sayı atamıyor çoğunlukla, (Bkz: McGee, Dalembert vs) e bir Frye vs. onlardan daha fazla puan sağlıyor sırf maç başına 1.5-2 üçlük yüzdesiyle yani. Saf head-to-head olsa haklısın da head-to-head points diye ağırlık vermedim oraya.

Benim takim Wall-Irving-Monroe-Favors'e bagli. Bunlar beklenen patlamayi yaparsa bu sene sampiyon olurum açik ve net :cool:

Calderon ve george hill hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Head-to-Head points diye blok yapacak adam almadım zaten Hakkı. Maç başına 2-3 blokla oynayacak adamlar sayı atamıyor çoğunlukla, (Bkz: McGee, Dalembert vs) e bir Frye vs. onlardan daha fazla puan sağlıyor sırf maç başına 1.5-2 üçlük yüzdesiyle yani. Saf head-to-head olsa haklısın da head-to-head points diye ağırlık vermedim oraya.

Keske FG%'de olsa, uzunlarin bir anlami olurdu. Hersey simdi kisalara bagli.

Benim takim Wall-Irving-Monroe-Favors'e bagli. Bunlar beklenen patlamayi yaparsa bu sene sampiyon olurum açik ve net :cool:

Wall-Irving'in dış şutu yok pek sıkıntı o. İkisi de asist ve top çalma bazında çok yarar sağlar ama, bir de ikisi de en az 30-35 dakika süre alır. Favors da keza öyle 30 dakika süre alır net, reboundları da iyi Favors'ın. Monroe'yu ben pek bilmiyorum ya Detroit'i pek takip etmediğim için, patlama yapacak diyorlar ama bu sene. Geçen sene son maçlarda hep double double yapmış.

@ Hakkı: Aynen, yüzdelerin olmaması Bargnani-Frye gibi leş uzunların çok daha faydalı olmasını sağlıyor bizim ligde.

Calderon ve george hill hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Toronto'da Calderon ilk 5 başlar ama 30 dakikayı fazla geçmez süre ortalaması. Barbosa ile Bayless da var çünkü. Asist-top çalması iyi, sayı ve üçlüğü kötü, çok top kaybı var bildiğim kadarıyla.

George Hill, Indiana'da 6. adam. Maç başına 25-30 dakika alır, üçlüğü iyi maç başına 10-13 sayı ortalaması tutturur gibime geliyor. Asist-rebound falan yok pek.

valla bende lebron, lee ve scola gibi iyi skorerler varken, patlama yapabilecek evans, derozan, beasley, jennings var. Hatta geçen sene all star sonrası istatistiklerini çok arttıran evan turner ve gordon hayward var, Tek zayıf halkanın robin lopez olduğunu düşünüyorum, onu da durumuna göre değiştireceğim inş free agentlarada gözüme kestirdiklerim var :)

^^puanlamada bazi seyler saçma, FG%'nin onemi yok, FT%'nin onemi yok ve hucum ribauntlari defansif rebountlarla ayni puan.

birde 3 sayiliklar 2 sayiliklarla ayni puanda? the fukk?

^^puanlamada bazi seyler saçma, FG%'nin onemi yok, FT%'nin onemi yok ve hucum ribauntlari defansif rebountlarla ayni puan.

H. Ribaundları 2 puan, defansifler 1.

Arkadaşlar 15 tane katagori seçebiliyorduk o yüzden bunları seçtim.

3lüklere ekstra 3 puan var. Nasıl bakıyorsun listeye Hakkı :o

Ofansif rebound 1 puan , total rebound 1 puan. Kısaca ofansif rebound 2 puan yerine geçiyor.

FG ile FT ortalamalarının önemi olmaması cidden çok saçma, fantasyde en çok dikkat çeken ve asıl galibi belirleyen istatistikler onlar. Alt sıradan seçilen adamların değerleri daha da artıyor o istatistiklerle.

Mesela o istatistikler olsa J-Rich'in zerre değeri olmaz çünkü maçta 7-8 üçlük deniyor 2-3'ü giriyor, FG%'si de çok düşük. Ama bizim ligimizde maç başına 30-35 dakika süre alan, 2.5-3 üçlük atan adam = priceless

Biraz dengesizlikler var öyle.

Bir oyuncu 6 h 8 d ribaund yaparsa 20 p alır.

3 üçlük atıp 20 sayı yaparsa 69 puan alır.

Katagori seçme şansımız 15 taneydi. Ben de en makullerini ayarladım.

Geri
Üst Alt