Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Randolph+Irving+Favors/Haywood(dün 5 sayi 7 rebound 1'de blok yapti)

Ama senden ozaman ekstra bir adam isterim. Knight/Augustin/Harris/Sessions

@ hayri, bu isi bilion reyis :o

Bugun takimimdaki 3 adamin maci var.. 2 si fazla bir sey getirmez.. rondonun puaniyla yetinecegiz bugun:( Rakibin 5 oyuncusu oynayacak..

Benim de 5 oyuncu oynayacak ama pek puan getirmeyen adamlar oynayacak. Umut'ta ise 7 adam oynayacak ve bunlardan biri Wade :ays: Adam tek başına benim takım kadar puan alır :D

lan cevap versene teklifime sigir

Randolph+Irving+Favors (+Haywood) = Griffin+ Harris/Augustin

Hayirli olsunmu?

Allah'tan bende de Gasol, Aldirdge, Joe Johnson falan oynuyor çok büyük fark atamaz Umut bana herhalde.

Allah'tan bende de Gasol, Aldirdge, Joe Johnson falan oynuyor çok büyük fark atamaz Umut bana herhalde.

Fark atma niyetimiz yok kardeşim, çekişmeli bir matchup olsun :D Bu ligin süpriz takımlarıyız biz birbirimizi üzmeden fairplay ekseninde buluşalım :D

Benim de 5 oyuncu oynayacak ama pek puan getirmeyen adamlar oynayacak. Umut'ta ise 7 adam oynayacak ve bunlardan biri Wade :ays: Adam tek başına benim takım kadar puan alır :D

Bu hafta rakibin umut degil ki, romelo mus..

Yunusu buralarda görürseniz Onur çağırdı saat 10 gibi burda olsun dedi dersiniz.Şimdilik kapatıyorum

İlyas ile Tim Duncan-Rudy Fernandez takası konusunda anlaşmış bulunmaktayız...

Rudy Fernandez CB Alemdar'da...

Yeni sporcumuza CB Alemdar kariyeri boyunca üstün başarılar diliyoruz...

CB Alemdar İletişim Koordinatörlüğü...

İlyas ile Tim Duncan-Rudy Fernandez takası konusunda anlaşmış bulunmaktayız...

Rudy Fernandez CB Alemdar'da...

Yeni sporcumuza CB Alemdar kariyeri boyunca üstün başarılar diliyoruz...

CB Alemdar İletişim Koordinatörlüğü...

Hayirli olsun.. Karsi olmadigimiz icin hicbir sey yapmiyoruz de mi? Kabul et diye bir secenek yok cunku sadece veto edersen buton var..

Rudy Fernandezi tanıyalım...

Rudy Fernandez (d. 4 Nisan 1985; Mallorca, İspanya), NBA'de görev yapan İspanyol basketbolcu. Portland Trail Blazers'da forma giymektedir. NBA'de bir çaylağın bir sezonda üç sayılık sayı rekorunun sahibidir. İspanya'da DKV Joventut forması giyen oyuncu burada sayısız başarıya ve zafere ulaşmıştır. Daha sonrasında Phoenix Suns tarafından draft edilerek NBA kariyerine adım atmıştır.

24. sıradan 2007 yılında draft edilen oyuncu akabinde Portland Trail Blazers'a para karşılığında takas edilmiştir.

Milli takımda da gayet başarılı performanslar sergileyen Rudy, 2006 ve 2009 yılında İspanya milli takımı ile altın madalyaya uzanmıştır.2011-2012 sezonunda CB Alemdar forması giyecektir. Real Madrid'in astronomik teklifini reddederek NBA' CB ALEMDAR'da oynayacağını bildirmiştir.

Boku yedik alemdar reyis yine akilalmaz takas teklifleri ve israrciligiyla ligi bezdirecek

Geri
Üst Alt