Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Onayladım takasını :o

Takas veto etme olayına da açıklık getireyim. Alttaki tuşta bu takasa karşı çıkın yazıyor. Başka da tuş yok. O yüzden takasa onay verenlerin hiçbir şey yapmasına gerek yok. Karşı olanlar ise o tuşa basabilir. En sonda da galiba çoğunluğun kararı geçerli oluyor. 16 kişi olduğumuza göre 9 kişinin onaylaması veya reddetmesi lazım. 2 gün süre var sonra takas gerçekleşiyor veya yatıyor.

Ben şimdi bir oyuncuyu bıraksam ( o bir oyuncu da Austin Daye) yerine free agent'tan birini aldığım zaman direk geliyor mu yoksa takas olayı gibi 2 gün sonra mı geliyor ?

Ben şimdi bir oyuncuyu bıraksam ( o bir oyuncu da Austin Daye) yerine free agent'tan birini aldığım zaman direk geliyor mu yoksa takas olayı gibi 2 gün sonra mı geliyor ?

Su an waiverda oldugu icin 28 ini bekliyorsun.. oyuncular free agent olunca hemen geliyor

Olm takas et benimle napıcan bırakıp free agenta ya :D

Ergün Lebron takasında durum ne? Veriyormusun Lebronu bu gece?

Aynen. Lebron'un durumu nedir :)

Bu arada yeni dikkatimi çekti 1000+ puan yapan knen lions baya sağlam skorer takım kurmuş.Adam favori..

Teşekkür ederim biri değerimi anladı :D favori olmasam da bence 16. pick için gayet iyi sonuçlar elde edeceğim. Şutör bir takım kurmaya çalıştım 3lüklerden puan alabilmek için

Teşekkür ederim biri değerimi anladı :D favori olmasam da bence 16. pick için gayet iyi sonuçlar elde edeceğim. Şutör bir takım kurmaya çalıştım 3lüklerden puan alabilmek için

Kemal birkaç kritik hata dışında çok güzel kadro kurmuşsun bence. Granger'i 17. sıradan seçmek büyük bir hata olmuş bence, Stoudemire'i Alridge'i, Curry'i(Ellis ile aynı takımdalar diye seçmek istememiş olabilirsin) kaçırmışsın.

Bir de Jeff Green sakat olmasına rağmen draft etmişsin onu. Adam sezonu kapadı :D

Onun dışında çok güzel seçimlerin var;

Louis Williams, draftın en büyük steallarından biri. Keza Ty Lawson da çok güzel bir seçim.

timofey diye bi adam var bende ister misin

Ergün Lebron takasında durum ne? Veriyormusun Lebronu bu gece?

lebron u takas etseydim robin lopezi atcaktım takımdan ama dün iyi oynamış ve 103 puan getirmiş, bu durumda takımdan başka çıkarabileceğim kimse kalmıyor şu an için, o yüzden şu anda takasa girmeyi düşünmüyorum. Ama takımdan çıkarmak istediğim biri olduğunda ve sen de hala istiyor olursan yapabiliriz takası daha sonra.

Geri
Üst Alt