Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Zach + Irving + Favors

Griffine karsilik en iyi teklif bu bence..

Ama benim kadroda griffin olsa asla satmam..Ozellikle cp3 un gelisi ile istatistikleri artacak..

Eger bu olursa ekstradan 2 oyuncu geliyor.. kadronda 2 tane disari atabilecegin adamin var mi? yoksa kafa kafaya mi takas istiyor onur

Ama benim kadroda griffin olsa asla satmam..Ozellikle cp3 un gelisi ile istatistikleri artacak..

Eger bu olursa ekstradan 2 oyuncu geliyor.. kadronda 2 tane disari atabilecegin adamin var mi? yoksa kafa kafaya mi takas istiyor onur

Ustunede Harris'i istiyorum yanliz. 1 oyuncuyu kadro disi birakmasi lazim, yada kadro disi birakacagi adam direk takas etsin bana

Benim teklifim daha iyi :D

Ben Griffin'in istatistiklerinin artacağından emin değilim. Geçen sene tek başına at koşturuyordu ve bütün toplar ona iniyordu. Şimdi Paul ve Billups'tan daha kaliteli paslar alacağı kesin ama aldığı top sayısı düşebilir bence. Sonuçta Paul ve Billups'ın da kendi istatistiklerini yapmaları lazım.

İrvingi şimdiden abartmayın.Şu ana kadar beklenileni veremedi

Fantasy league bazında Sessions > Irving. Irving'in dış şutu kısıtlı.

Sessions'un çok iyi sanki. Geçen sene maç basina 0.2 3'luk denemis.

Irving'in ilk maçi olmasina ragmen 7 assist yapti.

+Ustune Randolph'u veriyorum, 20 sayi 13 ribaunt kapmis bir adam geçen sene.

Sessions'un çok iyi sanki. Geçen sene maç basina 0.2 3'luk denemis.

Irving'in ilk maçi olmasina ragmen 7 assist yapti.

+Ustune Randolph'u veriyorum, 20 sayi 13 ribaunt kapmis bir adam geçen sene.

Griffin yapmamış sanki hıyar.Griffin gibi ligin en büyük genç oyuncusunu istiyorsan biraz daha fedakarlık yapacaksın

Geri
Üst Alt