Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Abi ben zaten adamı serbest bırakıyorum yarın gidiyor. :D

arda radmanoviç de acele etmişsin bence, radmanoviç maç koptuğu için fazla süre almış geçen maçta, yoksa o kadar süre alıp o katkıyı vermesi zor.

Beyler bu takas suresini 1 gune indirsek olmaz mi? zaten hemen hemen herkes online takasi illaki gorur.. 2 gun bekliyoruz sonra bir sonraki gunde anca kadrona katiliyor..Toplamda 3 gun uzun sure bence 1 gun yapalim Trade Reject Time'i ?

arda radmanoviç de acele etmişsin bence, radmanoviç maç koptuğu için fazla süre almış geçen maçta, yoksa o kadar süre alıp o katkıyı vermesi zor.

Milicicten nefret ediyorum.. murpyi alacaktim ama waiverda alamadim. radmanoviç cazip geldi bakarim olmadi drop ederim...

ridnour u da droplamışsın, onu birileri kapabilir valla (ben değil :) )

Beyler bu takas suresini 1 gune indirsek olmaz mi? zaten hemen hemen herkes online takasi illaki gorur.. 2 gun bekliyoruz sonra bir sonraki gunde anca kadrona katiliyor..Toplamda 3 gun uzun sure bence 1 gun yapalim Trade Reject Time'i ?

Aynen şu takaslar en kısa sürede gerçekleşsin.

collisonu alsaydın .

murhpynin bana gelmesine sevindim ama bakalım performansı muallak .

Kendrick Perkins drop edilme nedeni ne? onu merak ettim

daha sezon başı abi . o adamda rebound block potansiyeli fazla . süreleride iyi . süreler çok mühim .

Salih'le matchup efsane gidiyor gerçekten ya. Her sabah ilk laptopu açtığımda baktığım ilk şey o matchup oluyor :D

Takaslar aksın artık bu akşam beyler, birkaç blockbuster hareket bekliyorum ligimizden :D

Geri
Üst Alt