Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Salih'le matchup efsane gidiyor gerçekten ya. Her sabah ilk laptopu açtığımda baktığım ilk şey o matchup oluyor :D

Takaslar aksın artık bu akşam beyler, birkaç blockbuster hareket bekliyorum ligimizden :D

bir mo williams yorumu yapar mısın abicim ? bu sezon bencten mi düşünülüyor ? bugünkü performansına göre kaderini belirleyecegim

Kendrick Perkins drop edilme nedeni ne? onu merak ettim

Puan kazandıracak adam değil Arda. İyi savunmacı vs... ama ne öyle istatistiki anlamda çok fazla bir şey yapmaz. Zaten hücumu çok kısıtlı onun yerine daha fazla puan getirecek adamlar var.

Takas ve waiverı 1 güne indirdim.

Monta Ellis takasi dusunuyor mu knen lions ?

bir mo williams yorumu yapar mısın abicim ? bu sezon bencten mi düşünülüyor ? bugünkü performansına göre kaderini belirleyecegim

Bir kere droplanacak bir adam değil, 25 dakika süre ortalamasıyla oynar sene boyunca ama yine de Clippers'ın 6. 7. adamı falan. Her türlü takas değeri var sonuçta. Maç başına 8 sayı - 3-4 asist - 1-2 top çalma istatistiği bile getirse yararlıdır. Ha gönderilebilir ayrı konu ama droplamaya gerek yok çünkü droplanması gereken iki tane oyuncun var asıl;

Greg Oden - sezonu kapattı. Ne akla hizmet draft ettin?

Hakeem Warrick - Morris'in draft edilişi ve Robin Lopez'in patlamasıyla bu sene daha çok az süre alır. Bu akşam da istersen bir göz gezdir ama 15 dakikanın üzerinde süre alabileceğini düşünmüyorum. Free agencyde ya da waiverda güzel bir isme denk düşersen hiç düşünmeden bırakabilirsin Warrick'i.

Waiver'ın 1 buçuk günü falan yok mu Murat ya? :D

Waiver sistemini tam olarak açıklayabilir mi biri bana bu arada?

Yok :o Ya 1 yapıcaz yada 2.

Valla anladığım kadarıyla droplanan oyuncular 1 gün waiverda bekleyecek. O 1 gün içinde biz de onlara talip olucaz. Eğer iki kişi aynı oyuncuya talip olursa waiver sırası önde olan takım o oyuncuyu alır. Eğer o 1 gün içinde kimse o oyuncuya talip olmazsa oyuncu free agent oluyor. FA olduktan sonra isteyen takım sıraya bakmaksızın oyuncuyu alabilir.

Yok :o Ya 1 yapıcaz yada 2.

Valla anladığım kadarıyla droplanan oyuncular 1 gün waiverda bekleyecek. O 1 gün içinde biz de onlara talip olucaz. Eğer iki kişi aynı oyuncuya talip olursa waiver sırası önde olan takım o oyuncuyu alır. Eğer o 1 gün içinde kimse o oyuncuya talip olmazsa oyuncu free agent oluyor. FA olduktan sonra isteyen takım sıraya bakmaksızın oyuncuyu alabilir.

Yanlarında Dec 31, Dec 30 yazan adamlar o zaman mı free agent oluyorlar? Bu arada waiverı bir gün yapmışsın ama sen kuralı oluşturmadan waivelenen adamlar hala 2-3 gün waivede kalıyorlar :D Bundan sonra geçerli olacak kural sanırım.

Evet baktım ona :D Bundan sonrası için geçerli.

Bir kere droplanacak bir adam değil, 25 dakika süre ortalamasıyla oynar sene boyunca ama yine de Clippers'ın 6. 7. adamı falan. Her türlü takas değeri var sonuçta. Maç başına 8 sayı - 3-4 asist - 1-2 top çalma istatistiği bile getirse yararlıdır. Ha gönderilebilir ayrı konu ama droplamaya gerek yok çünkü droplanması gereken iki tane oyuncun var asıl;

Greg Oden - sezonu kapattı. Ne akla hizmet draft ettin?

Hakeem Warrick - Morris'in draft edilişi ve Robin Lopez'in patlamasıyla bu sene daha çok az süre alır. Bu akşam da istersen bir göz gezdir ama 15 dakikanın üzerinde süre alabileceğini düşünmüyorum. Free agencyde ya da waiverda güzel bir isme denk düşersen hiç düşünmeden bırakabilirsin Warrick'i.

ben oden sakat degil sanıyordum :/ tek sezonluk sözleşme imzladı ya birde ..

warricki verdim troy murhy i aldım birde biedrins bende yarın. warrick geçen maçta hiç süre alamadı . nashle bir patlama bekliyordum ama elimde patladı..

Free agencyde çok potansiyelli bomba bir adam var, kimsenin gördüğünü düşünmüyorum. Waiverdan adam almaya da pek niyetli değilim, ismini versem mi :D

bana özelden verebilirsin mesela:o

ben oden sakat degil sanıyordum :/ tek sezonluk sözleşme imzladı ya birde ..

warricki verdim troy murhy i aldım birde biedrins bende yarın. warrick geçen maçta hiç süre alamadı . nashle bir patlama bekliyordum ama elimde patladı..

Kararını değiştirebiliyor musun yoksa geçti mi bile?

Geleceklerinin belli olmasını nereden görüyoruz ?

Waive suresi bitince takiminda 1 gun sonrasinin kadrosuna tikla..

Ayrica league ye tiklayinca alt tarafta haberler gibi bi yer var Recent Transactions kim dorp etmis kimm add yapmis..

hangisini ? oyuncular yarın takımıma katılıcak . belli oldu gelicekleri . wiewrda 3. idim .

oden ile murhpy / warrick ile biendris

Tamamdır. Waiver mantığını daha tam anlayamadım yahu, Waiverdan bir adamı claim ettikten sonra 2 gün falan bekliyoruz sanırım bir de takıma katılmaları için. Kısaca bir adam waivera çıktıktan sonra bizim takımımıza katılması 4-5 gün alıyor.

Tamamdır. Waiver mantığını daha tam anlayamadım yahu, Waiverdan bir adamı claim ettikten sonra 2 gün falan bekliyoruz sanırım bir de takıma katılmaları için. Kısaca bir adam waivera çıktıktan sonra bizim takımımıza katılması 4-5 gün alıyor.

waiver mıdır her na haltsa işte o gün geldiginde belli oluyor adamın kime gidicegi . ve bir gün sonra kadrona katılıyor . benim adamlar bugün degil yarın kadroma giricekler ve maçları varsa bana puan kazandırcaklar.

Waiver suresi bitince, eger kadrona kattiysan 1 gun sonra kadrona katilip puan alabiliyorsun.. Waiverda sirana gore gelip gelmemesi belli oluyor.

Waiver suresi bitince, eger kadrona kattiysan 1 gun sonra kadrona katilip puan alabiliyorsun.. Waiverda sirana gore gelip gelmemesi belli oluyor.

Waiver süresi dediğimiz isimlerinin yanlarında yazan Dec 31 falan filan mı Arda?

Geri
Üst Alt