Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Takas edilen oyuncular yeni haftada oynamaya başlıyor galiba.

details dedim de soyle not var:

This trade will be reflected on the lineup for Saturday, Dec 31. If you've set your lineup in advance for future dates, please note those changes will be reset to match your lineup for the day players are added.

drafta sonuçlarımıza baktım da son turlardan iyi oyuncu seçen takımlar şu an fark yaratıyor, çünkü ilk turlardan seçilen oyuncular sürekli iyi katkı veriyor zaten.

drafta sonuçlarımıza baktım da son turlardan iyi oyuncu seçen takımlar şu an fark yaratıyor, çünkü ilk turlardan seçilen oyuncular sürekli iyi katkı veriyor zaten.

Ben son sıradan Marvin Williams'ı aldım gayet de iyi katkı veriyor. Ama 3ten aldığım Noah ve 5ten aldığım Boozer hiç iyi değiller şimdilik.

Ben son sıradan Marvin Williams'ı aldım gayet de iyi katkı veriyor. Ama 3ten aldığım Noah ve 5ten aldığım Boozer hiç iyi değiller şimdilik.

noah ı 3 den alarak hata yapmışsın zaten bence, çünkü noah çok skorer bir oyuncu değil, bizim sistemde ise skorerler iş yapıyor. Boozer ise şimdi olmasada ileride iyi katkı verir. warvin williams ı ise çok iyi tutturmuşsun

Bu arada Yunus bugünkü maçlarda 4 adamın oynayabilecekmiş ama ordaki Durant korkutuyor beni :D

Kaman + Maggette mi diyosun yani Ari Gold reyiz? .:D

bu dedigini ari gold duysa .. anladın onu sen :D

ikisinden seç begen al yapabilirz . kaman sana 10 sayı 10 rebound garantisi verir . hücüm reboundlarıda cabası . magatte ise her rolü yapar. sayıck kısır kaldıgında top çalar rebound alır blok yapar .bobcastın beyni durumunda . bence sana yararları olur . 2sini birden verirsem benim için kötü olur . bence anlaşabilirz.

ikisinden seç begen al yapabilirz . kaman sana 10 sayı 10 rebound garantisi verir . hücüm reboundlarıda cabası . magatte ise her rolü yapar. sayıck kısır kaldıgında top çalar rebound alır blok yapar .bobcastın beyni durumunda . bence sana yararları olur . 2sini birden verirsem benim için kötü olur . bence anlaşabilirz.

Bargnani çok skorer bunlarla kafa kafaya takas yapamam Ari reyiz.:D

Emre Ben Gordon'u satar mısın ? :D

Geri
Üst Alt