Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

kus1.jpg

şu sistemi degiştirsek ? millette durant , lebron gibi adamlar varken bizim baş etmemiz çok daha zor oluyor

Bu saatten sonra sistem değiştirilmez. Knen Lions, son sıradan drafta girmesine rağmen gayet lige uygun bir takım oluşturmuş. Oyuncu seçimlerine bağlı bu, drafttan önce herkes biliyordu puanlama sistemini sonuçta.

derdoluk yapmayin. nokta

kus1.jpg

şu sistemi degiştirsek ? millette durant , lebron gibi adamlar varken bizim baş etmemiz çok daha zor oluyor

ben ilk sıradan lebron aldım ama sonra 32 ye kadar bekledim, son sıradan drafta giren biri 16. ve 17. sıradan çok iyi bir seçim yapabilir ve benim önüme geçebilir. Drafttan önce söylemiştim ben chris paul bizim sistemde ilk 10 dan seçilmemeli diye ama 5. sıradan gitti sanırım.

Yani bu durum sistemle alakalı değil yanlış oyuncu seçimlerinin sonucu.

ben ilk sıradan lebron aldım ama sonra 32 ye kadar bekledim, son sıradan drafta giren biri 16. ve 17. sıradan çok iyi bir seçim yapabilir ve benim önüme geçebilir. Drafttan önce söylemiştim ben chris paul bizim sistemde ilk 10 dan seçilmemeli diye ama 5. sıradan gitti sanırım.

Yani bu durum sistemle alakalı değil yanlış oyuncu seçimlerinin sonucu.

Aynen, 3.sıradan niye Noah'ı aldıysam :42:

Kadromdaki bütün oyuncular satışa açıktır; "Herkesin bir bedeli vardır."

Michael Redd Phoenix ile resmi sözleşme imzaladı.Fantasyde hemen kadroma kattım.Formunu bulursa 17-18 sayı potansiyeli var

bu arada mike conley 2-3 maç kaçıracakmış, onun yokluğunda alternatifi olan jeremy pargo'yu kadroma kattım hemen.

redd sakatlanır 6 ay yatar

Favors'i isteyen varmi beyler?

Dün 6 sayi 10 ribaunt yapmis

Önce Umut Hakkıya,sonra Hakkı Yunusa,sonra Yunus Hayriye sonra hepimiz Hayriye

Geri
Üst Alt