Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

ergün. harringtona murphy i ister misin ? ya da ron artest

nick young isterim senden, ikisi de benchden gelip skora katkı sağlayan isimler.

young benim hem etinden sütünden yararlandıgım bir oyuncu . duygusal bakıyorum kadromdaki bazı oyuncuları . oda ondan biri . young saglam katkı veriyo skor anlmında ama asist vs çogaltsa çok daha iyi olucak.

kamanda öyle abi . takas olur yakında ve ilk 5 başlamayada başlar.

young benim hem etinden sütünden yararlandıgım bir oyuncu . duygusal bakıyorum kadromdaki bazı oyuncuları . oda ondan biri . young saglam katkı veriyo skor anlmında ama asist vs çogaltsa çok daha iyi olucak.

kamanda öyle abi . takas olur yakında ve ilk 5 başlamayada başlar.

kaman'ın takas olacağını düşünmüyorum valla, o yüzden sıcak bakmıyorum şu anda ona, çünkü harrington kaman takımın ikinci pivotu olarak kaldığı sürece kamandan çok daha iyi bir skorer.

nick young'dan asist bekleme, nba deki en bencil oyuncudur kendisi :)

kaman'ın takas olacağını düşünmüyorum valla, o yüzden sıcak bakmıyorum şu anda ona, çünkü harrington kaman takımın ikinci pivotu olarak kaldığı sürece kamandan çok daha iyi bir skorer.

nick young'dan asist bekleme, nba deki en bencil oyuncudur kendisi :)

farkındayım şuana kadar ki maçları izledim . takım biraz daha efektik olas asistide olur . wall top öldürmese 20+larda takılır ..

kaan kural her fırsatta söylüyor kesin gidicek diye

farkındayım şuana kadar ki maçları izledim . takım biraz daha efektik olas asistide olur . wall top öldürmese 20+larda takılır ..

kaan kural her fırsatta söylüyor kesin gidicek diye

takas olursa senin açında iyi olur da, ben takas olmama riskini almam şu anda.

bu haftaki sonuçları etkileyebilecek 3 haber,

nelson ve pierce bu gece oynuyor

monta ellis yarın ki maçta oynamayacakmış, büyükannesinin cenazesine katılacakmış

İyiki Pierce'ı kadroya almışım, reyis oynamaya başlamış..

Bugün 8. haftanın son puanlaması yapılıyor değil mi?

Evet bugün son.Free agent'dan add-drop yaptığımız oyuncu direkt gün içinde takıma katılmıyor muydu?

Bugun son degil 1 ocak da var..

Add drop ettiginiz oyuncu da 1 gun sonra kadrona katiliyor..

Geri
Üst Alt