Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

New yorkta Amar'e kesin iman shumpert de buyuk ihtimal ile oynayacakmis..

shumpert da oynuyormuş kesin. kleiza da hocası görev verirse oynar diyorlar, ama çok ağır sakatlık sonrası süre alırsa eğer bu süre ne kadar olur tahmin etmek zor diyorlar. Senin için iyi haberler bunlar :)

shumpert da oynuyormuş kesin. kleiza da hocası görev verirse oynar diyorlar, ama çok ağır sakatlık sonrası süre alırsa eğer bu süre ne kadar olur tahmin etmek zor diyorlar. Senin için iyi haberler bunlar :)

Aynen :)

Kleiza su an da fazla getirmeyecegi icin yedekte.(full takim oynadigindan:)) Kleiza sanmam bu hafta oynamaz..

shumpert de isik var. adam 2 ila 4 hafta arasi yok dediler 10 gunde iyilesip antremana cikmis.. gencim felan diye de aciklama yapmis.. %100 olmasa da bu maclik idare eder.

Mac sonuclarını canlı olarak takip edebileceğim güzel bir site var mı ?

ray allen da yokmuş bu gece, grip olmuş

Wade de olmadığına göre benim bugün 7 adamım oynuyor ve 7 leş adam. Sercan'da ise 11 adam oynuyor. Herhalde bir 400 fark yerim bugün rahatlıkla.

Ray Allen yaktı beni.

Deron Williams da yokmuş galiba.

bogut yarın oynamayacakmış yine, arda senin için iyi haberler gelmeye devam ediyor :)

Bunlarin hepsine ne olmus yahu.. birer birer sakatlaniyorlar..

Sercan'ın bütün oyuncuları yardırıyor bugün, 300 farkı falan görür herhalde. :D

Nash+Pierce+Bargnani 3'lüsü sağolsun bugün üçü toplam 433 puan getirmiş.:)

deronun olmamasi beni kotu yapti. 1 maclik dinlenme mi ? bilgisi olan var mi?

Sercan'ın takımı yardırmış.

Curry tekrar sakatlanmış Sercan ahahaha lanetim üzerinde :D

Amare ve shumpert sakatliktan dondu. ilk maclarinda amare 41 dakika, shumpert 30 dakika oynamis..

Bu arada splitter drop ettim chicagodan Ronnie Brewer(ilk 5 olmasa da ucluklerine guveniyorum.gerci splitterda ilk 5 degil) i aldim.Ort. 15-20 dakika sure bulur.iyi de degerlendiriyor sureyi simdilik.. Ayrica chicago'nun onumuzdeki 15 gunde 11 maci var..

Geri
Üst Alt