Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Sercan'ın bütün oyuncuları yardırıyor bugün, 300 farkı falan görür herhalde. :D

250 farkta kalmışım :p ama bir gün önce 150 puan sen öndeydin. Wade'in yokluğunu iyi değerlendirdim :D Wes Johnson da az biraz oynasaymış iyi olacakmış :)

Sercan'ın takımı yardırmış.

Curry tekrar sakatlanmış Sercan ahahaha lanetim üzerinde :D

Evet gördüm pozisyonu bileğini burkmuş yine ama kenara gelirken basıyordu üstüne. 30 dakikada çok yüzdeli oynamış 40 dk oynasaydı 30-35 sayı yapardı. Curry'e kurşun döktürcem artık valla :D

Arda Iman Shumpert'ı ne ara aldın la çakaal :D

Amare ve shumpert sakatliktan dondu. ilk maclarinda amare 41 dakika, shumpert 30 dakika oynamis..

Bu arada splitter drop ettim chicagodan Ronnie Brewer(ilk 5 olmasa da ucluklerine guveniyorum.gerci splitterda ilk 5 degil) i aldim.Ort. 15-20 dakika sure bulur.iyi de degerlendiriyor sureyi simdilik.. Ayrica chicago'nun onumuzdeki 15 gunde 11 maci var..

Hobaaa. Joakim Noah - Carlos Boozer :016:

Bu arada Courtney Lee ne kadar süreli sakatmış ? Bileniniz var mı ?

Amare ve shumpert sakatliktan dondu. ilk maclarinda amare 41 dakika, shumpert 30 dakika oynamis..

Bu arada splitter drop ettim chicagodan Ronnie Brewer(ilk 5 olmasa da ucluklerine guveniyorum.gerci splitterda ilk 5 degil) i aldim.Ort. 15-20 dakika sure bulur.iyi de degerlendiriyor sureyi simdilik.. Ayrica chicago'nun onumuzdeki 15 gunde 11 maci var..

Derrick Rose... :cool:

Ne zamandan beri sakat anladım. :D

Mayıstan beri yokmuş,ama Oklahoma maçında oynayabilirmiş.En kötü ondan sonraki maçta oynarmış. :D

Adam bu sezon 5 maçta da oynadı nasıl Mayıs'tan beri sakat yeni sakatlandı adam :D Neyse sakatlığı ciddi değilse satmayalım 8-10 sayı atıyor her maç :)

Adam bu sezon 5 maçta da oynadı nasıl Mayıs'tan beri sakat yeni sakatlandı adam :D Neyse sakatlığı ciddi değilse satmayalım 8-10 sayı atıyor her maç :)

Wade bir dahaki macta da oynayamazsa zor gecmem seni Sercan.

Bu ingilizcede ay ve günün yer değiştirmiş olması bazen sorun yaratıyor :D Bir de orda 2012 yazıyor, o zaman Mayıs 2012'de sakatlanacakmış :asd:

Orada bir oyuncunun sakatlığı geçen yıldan kalmaydı.Onunla karıştırdım galiba. :D

akşam ilyasla devam ediyoruz...

6 adamı var 5 adamım var...

hadi bakalım...

kim bu tony allen'ı drop liste salladıysa teşekkürler...:D

Chicago Bulls

3265 Final

CB Alemdar

3236

Burun farkıyla geçmişim Alemdar abiyi. Güzel çekişme olmuş... :D

Yok mu takas girisimi:) 2-3 gundur sessiz buralar..

Geri
Üst Alt