Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Ama şöyle Hakim Warrick-Deandre Jordan eklemesi yapabiliriz

Rubio olmaz be reis. Adam net olarak favorilerimden.

Cole u su yuzden istemiyorum adam az sure buluyor... 20 dakika civari, ama jerebko ilk 5... 37 dakikalara kadar cikiyor.. amare zaten son iki mactir 40 dk nin uzerinde oynuyor.. Gecen de dedigim gibi kadronda bu ikisinden baska diger isim deng. onu da sen zaten takasta istemiyorsun..

Ama şöyle Hakim Warrick-Deandre Jordan eklemesi yapabiliriz

Boyle mi diyorsun?

gasol-hakim-rubio = amare+jerebko+jordan ?

Ilk 5 leri isteyip yedek veriyorsun hep reis :(

Gasol+deng+rubio=amare+jerebko+jordan

Boyle mi diyorsun?

gasol-hakim-rubio = amare+jerebko+jordan ?

Ilk 5 leri isteyip yedek veriyorsun hep reis :(

Gasol+deng+rubio=amare+jerebko+jordan

:(

Gasol(garanti) - Hakim Warrick, Drew Gooden(ikisinden birisi) - Norris Cole

Amare - Jerebko - Pargo

Amare - Jerebko - Pargo

Şu teklifte bu güne kadarki puan ortalamalarını toplarsan aynı çıkıyor neredeyse. 275 civarı her iki tarafın da puan toplamları ortalama.

Amare - Jerebko - Pargo

olmaz nedeni: verecegim 3 adam oyle yada boyle belli bir sure alacagi garanti.. amare ve jerebko cogu mac 35 dk ustu oynuyor..

senin verdigin secenekteki gasol haric 3 adam da ne yapacagi belli degil kimi mac 6-7 dk oynar kimi mac max 25-30 dk oynar.. Pek adil olmaz bu takas :(

Amare+jerebko = gasol+rubio da anlasalim ??

Lebron oynayacakmis, wade oynamayacakmis nets macinda...

Amare daha 5 mac oynadi

Ortalama olarak diyorum. Mesela ben senden Pargo'yu alıyorum ki Pargo'nun ortalamaları şişkin şu anda. Bunun nedeni de Conley'in sakat olmasıydı.

Aynı şekilde sen diyorsun Amar'e daha 5 maç oynadı ki bundan sonra da sakatlanma riski yüksek bir adam. Benim için şu takas çok riskli çünkü Amar'e her an bir daha sakatlanıp bir hafta falan daha kaçırabilir ikincisi Conley'in sakatlıktan dönüp Pargo'nun sürelerinin azalması olacak.

Hatta sana önerdiğim iki tane uzun adamın alacağı süreler ilerleyen zamanlarda artacaktır.

Ayrıca senden alacağım Jerebko'nun da süreleri düşecektir çünkü Charlie Villanueva'nın sezon başında geçerli olacak cezası bitti o da yavaş yavaş ısındı mı Jerebko'nun süreleri az da olsa azalır.

Bir dakika bir dakika ben niye bu takası yapıyorum lan :D

Ortalama olarak diyorum. Mesela ben senden Pargo'yu alıyorum ki Pargo'nun ortalamaları şişkin şu anda. Bunun nedeni de Conley'in sakat olmasıydı.

Aynı şekilde sen diyorsun Amar'e daha 5 maç oynadı ki bundan sonra da sakatlanma riski yüksek bir adam. Benim için şu takas çok riskli çünkü Amar'e her an bir daha sakatlanıp bir hafta falan daha kaçırabilir ikincisi Conley'in sakatlıktan dönüp Pargo'nun sürelerinin azalması olacak.

Hatta sana önerdiğim iki tane uzun adamın alacağı süreler ilerleyen zamanlarda artacaktır.

Ayrıca senden alacağım Jerebko'nun da süreleri düşecektir çünkü Charlie Villanueva'nın sezon başında geçerli olacak cezası bitti o da yavaş yavaş ısındı mı Jerebko'nun süreleri az da olsa azalır.

Bir dakika bir dakika ben niye bu takası yapıyorum lan :D

Ben cole'e sogugum.. adam wade ve lebronun olmadigi ve 3 kez uzatmaya giden macta 20 dakika anca oynamis.. zaten genelde 15-20 dk. arasi oynuyor.. boyle giderse daha da azalir..Jerebkoyu veriyorsam yanina mutlaka rubio veya deng den birini almam gerek..

amarenin sakatligi demissin. evet sakatlama ihtimali yuksek ancak ayni sekilde gasol de oyle omuzuna ozel birsey takip oynuyor zaten kac mactir. bi ters bir sey olsa birak 1 haftayi 1 ay bile kendine gelemeyebilir..

Benden ilk 5 oynayan 3 adam alip, sadece gasol haric hep yedekte olan alternatifler zayif reis..

O kadar ugrastik ama elimiz bos donecegiz anlasilan:(

neyse ben kapatiyorum simdi sen kararini verirsin reis..

Benim dusunce bu simdilik jerebkoyu veriyorsam cole yerine rubio..amare gasol kafa kafaya da olur.. amare+jerebko=gasol+rubio da...

Sistemde sıkıntı var galiba. Puanlar işlenmiyor ana sayfadaki skorlara :S

Ligin ana sayfasında sağ tarafta bulunan skorlara işlemiyor :)

terbrikler yunus . iyi salladın :tiphat:

Son güne kalmadan seriyi kaybettik artık. Bu sefer de Marvin Williams sakatlanmış :mad: Curry dönecek daha, onu droplayamazdım ama Lee de 4-5 gündür sakat onu dropladım. Dirk reis de hiç formunda değil son maçlarda. Noah 1 sayı atmış Allah razı olsun :ays: Neyse önümüzdeki maçlara bakacaz :D

Geri
Üst Alt