Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

bu tekliflerde açık ara ben zararda olurum, lebron için alacağım 2 oyuncununda ortalamalarının 110'ün üzerinde olması gerekiyor benim zararlı çıkmamam için çünkü siz free agentlardan oyuncu kapabilirsiniz açığı kapatmak için

Ana Kadromu oluşturmak istiyorum Kevin Garnett-Tony Parker Toplam 250 getirisi var...:)

Toplamı 220 olan hatta zorlarlarsa 250'yi bulacak iki oyuncu verdim kabul etmedin Ergün Başkan.

Bi de bench oyuncusu diyemezsin benim adamıma. Maça başlayan değil, bitiren 5 önemlidir.

2009 sezonu en iyi 6. adami ve 2010 sezonu en iyi 3. 3'luk yuzdesine sahip olan JORDAN CRAWFORD takimdaki gard sisikligi nedeniyle biraz da zorunluluktan transfer listesine konulmustur. YALNIZCA ciddi teklifler degerlendirilecektir.

EQUIPO CON HUEVOS head coach'u Hayri Fund

Ulan takas ne kadar zormuş hala tam emin olamıyorum yapsam mı yapmasam mı diye?:D Aldığım adamlar 35 yaşında sakatlık falan içime bi kurt düştü..

2009 sezonu en iyi 6. adami ve 2010 sezonu en iyi 3. 3'luk yuzdesine sahip olan JORDAN CRAWFORD takimdaki gard sisikligi nedeniyle biraz da zorunluluktan transfer listesine konulmustur. YALNIZCA ciddi teklifler degerlendirilecektir.

EQUIPO CON HUEVOS head coach'u Hayri Fund

Haha Jamal Crawford olmasın o :D

Toplamı 220 olan hatta zorlarlarsa 250'yi bulacak iki oyuncu verdim kabul etmedin Ergün Başkan.

Bi de bench oyuncusu diyemezsin benim adamıma. Maça başlayan değil, bitiren 5 önemlidir.

ortalama 24 dakika oynuyormuş, bench oyuncusudur benim gözümde o malesef, lebron kendisi zorlasa 200+ olur :)

Kendi yaptığım takasa vote against trade dedim..

rubio azmış ya, fark azalmış salih'le, inşallah salihdeki diğer oyuncular da azmaz :) beasley oynasaydı bu akşam galibiyet garantiydi ama şimdi ufukta tehlike göründü gibi.

Lebron'u alırsak eğer kadromuz şu şekilde olacak...

Lebron-Kobe-Howard-Garnett-Enes-Ersan-T.Mozgov-Udrih-R.Fernandez-Jordan Farmar-Gary Neal şeklinde olacak...:)

Gerçek hayatta küme düşmemeye oynardı o kadro.

Geri
Üst Alt