Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Önce anlaşıp sonra bozmak olmamalı bence. Ama madem istiyorsunuz ediyorum veto.

Takas yaparken daha dikkatli olun beyler, kuşkusu olan yapmasın takası.

Eğer Lebronu'da katarsak kadromuza muazzam bir gücümüz olacak...

Üff ulan sıra Paul'de...:D

Head to head pointte cidden takas isi cok zor.. direk head to head olsa idi her bolumde ustun olman gerekecegi icin burada takaslar patir patir dokulurdu..

Bunda adam sayi atsin ucluk atsin normal bir asist ve 30 dakika oynasin tamam baska bir seye gerek yok.. ofansif ribauntun , rebaunt un hicbir degeri yok.. 20 ribaunt ile o macin kahramani olsa, adamin uyuduruk oyuncusu 20 dakika oynasa ayni puan :s

Howard + Parker = Lebron takası adil olmaz diye örnek veriyoruz ama reyisler hala bu eksende takılıyor. Bence adil olmaz bu iş ve vetomu basarım.

Ergün reyiz Bosh'ı sevmiyorsan aldıktan sonra aynı kalitede sevdiğin biriyle takas edersin.Bir sürü isteyen var.Bu kadar karlı bir duygusal düşünüp reddetmen senin gibi bir matematikçiye yakışmıyor bence

Howard + Parker = Lebron takası adil olmaz diye örnek veriyoruz ama reyisler hala bu eksende takılıyor. Bence adil olmaz bu iş ve vetomu basarım.

Dört tane Guard var olm napacam Parker'ı...

Center'da T.Mozgov var...

bide yedekleyici pivot alıcam hem sanane la...:D

Alan memnun satan memnun adama bak yahu...:D

alemdar lebron = howard + parker bana uyar gibi, senin de kararın kesin mi ?

Ergün reyiz Bosh'ı sevmiyorsan aldıktan sonra aynı kalitede sevdiğin biriyle takas edersin.Bir sürü isteyen var.Bu kadar karlı bir duygusal düşünüp reddetmen senin gibi bir matematikçiye yakışmıyor bence

hehe yok be onur, duygusallık >> matematik :)

Alemdar abi daha saçmasapan takaslar yapamazsın yani.

Onur ne istiyon Bosh'a?10 defa sordum. :D

Dört tane Guard var olm napacam Parker'ı...

Center'da T.Mozgov var...

bide yedekleyici pivot alıcam hem sanane la...:D

Alan memnun satan memnun adama bak yahu...:D

La kazık yemeni önlüyorum teşekkür edeceğine :D

Ben olaya hebele hübele açısından bakıyorum. Adamı daha da güçlendirir bu takas. Anca Lebron'un yanına droplayacağı uyduruk bir oyuncu yerine 80lik bir oyuncu eklerse adil bir anlaşma olur.

He benim 1 oyum var zaten, oy'um kadar konuşuyorum, diğer takım GM'leri ne düşünür bilemem :D

Geri
Üst Alt