Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

CB Alemdar İletişim Koordinatörlüğünden KAP'a Bildirim...

Hebele Hübele'nin profesyonel basketbol oyuncu Lebron James ve DJ White transferi konusunda Hebele Hübele ekibi ile prensip anlaşmasına varmış bulunmaktayız...

Lebron James ve Dj white karşılığında Hebele Hübele A.Ş'ye D.Howard ve T.Parker'ı veriyoruz...

Yeni oyuncularımıza CB Alemdar Kariyeri boyunca üstün başarılar diliyoruz...

CB Alemdar İletişim Koordinatörlüğü...

Ve LEBRON JAMES CB ALEMDAR'da...

Yeni oyuncumuza CB Alemdar Kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz...

Yeni transferimizi tanıyalım...

235px-Lbjheat.jpg

LeBron Raymone James (söyleniş /ləˈbrɒn/; d. 30 Aralık 1984), Amerikalı profesyonel basketbolcu. 18 yaşındayken, 2003 NBA Draftı'nda Cavaliers tarafından seçildi.

Henüz NBA'de oynamaya başlamadan, Nike firması ile 100 Milyon dolar'a yakın ayakkabı kontratı imzaladı. Ardından da, NBA'de birçok "En Değerli Oyuncu" rekoru kırdı. İlk yılında, NBA Yılın Çaylağı Ödülü'nü kazandı ve bu sezonu takip eden üç sezonda da NBA All-Star'a ve NBA'in en iyi takımına seçildi. Takımı Cavaliers'ın 2006 ve 2007 sezonlarında art arda 2 kez playoff'a kalmasında önemli rol oynamıştır. 2007 playoff'larında takımı Cavaliers'ı, 1992'den beri ilk kez Doğu Konferans Finali'nde ve tarihinde ilk kez de NBA Finalinde yer almıştır.

James, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Birleşik Devletler'in kadrosunda da yer almıştır. All-star 2008'de de MVP (En Değerli Oyuncu) ödülünü almayı başarmıştır. All-star 2006'da da MVP olmuştur. Bu arada 2008 sezonunda 30 sayı 7 asist 7 ribaund ortalamasını geçen 2. oyuncu olmuştur. 5 Şubat 2009 tarihinde oynanan New York Knicks takımına karşı 52 sayı 11 asist 9 ribaund ile oynamıştır. 12.000 sayı barajını aşan en genç basketbolcu olmuştur. 2009 yılında NBA'DE en değerli oyuncu ödülünü kazanmıştır. NBA'de en değerli oyuncu ödülünü 2010 senesindede kazanmıstır ve ard arda iki kez MVP olma onuruna erişmiştir.

Hoşgeldin Lebron...

Evet Kobe-Lebron ikilisini kadromuza katmanın gururunu yaşıyoruz...:D

Lebron takasına bastım vetoyu.

Bu arada diğer takasın veto edilme işlemi hemen tamamlanmış

Andray Blatche (Was - PF,C) Player notes

Darren Collison (Ind - PG) Player notes

Trade (vetoed) romelo Şikeball b

Antawn Jamison (Cle - SF,PF) Player notes

Tim Duncan (SA - PF,C) Player notes

Şikeball romelo İlyas

Lebron takasına veto basmayayım diyorum, iki insan anlaşmış yapmışlar takası diyorum da basmamak için zerre sebep göremiyorum.

Alemdar abinin hiçbir takasında zerre mantık yok, tamamen isim üzerine kurulu takaslar yapıyor neyin ya da kimin puan getirdiğinden habersiz. Şu yaptığı takasda da eşşek yüküyle kazık yiyecek haberi yok, dream team diye bir ilk 5 falan hazırlıyorum mantığında ama toplam 11 adamın puan getirdiğinden habersiz.

Hala da basmıyorum veto bu arada.

Senin takımın için şu takasın artısını söylesene bana asıl?

Ergun bayagi karli cikmis bu takastan...

Bu takas iki tane orta sıra takımı arasında yapılmış olsaydı umrumda olmazdı. Ama bu takasla favori adamı daha da güçlendiriyorsun.

He bu arada DJ White'ın 77 puan ortalamasına bakıp aldanmayın, Tyrus Thomas'ın yokluğunda yaptı o ortalamayı ve şu anda Thomas geri dönmüş durumda.

Ben Aldım memnunum...

Hedefim takımımı dahada güçlendirmek...

Paul'ü veriyon mu...?

Alemdar reis güçlendim sanıyorsun ama git gide zayıflıyorsun.:D

Lebron + Kobe'ye veririm Paul'u. Yapmayacağın şey değil nasılsa :o

Neyse ben vetomu bastım, adil bulmayan diğer arkadaşlar da basmalı bence.

Alemdar başkan gerçek oyunla fantasy ligi birbirinden ayır.Miami gibi 3 yıldızı bir takımda toplayıp diğerlerini patateslerden oluşturursan bi yere varamazsın.:D

Lebron + Kobe'ye veririm Paul'u. Yapmayacağın şey değil nasılsa :o

Neyse ben vetomu bastım, adil bulmayan diğer arkadaşlar da basmalı bence.

Ya bu saatten sonra ben veto etmenin de Ergün'e haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ama ligin açık ara en favorisi adama böyle kıyak da geçilmez.

Alemdar abi hala sadece ilk 5'lerden falan oluştuğunu sanıyor puanlamanın herhalde.

Benim Bosh + T-Mac = Griffin'i niye veto ettiniz o zaman :D Oyunun kurallarından biri buysa bunu uygulamaktan çekinmemek lazım bence.

Neyse daha fazla zıpçıktılık yapmıyım, hayırlısı olsun ligimiz için.

la essek kadar adamlarin hur iradesine mudahil olmayi kendinize yakistiriyor musunuz

Herkes veto ederse uyarım ben anca.

Veto edilen takaslarda da artık bir ceza getirilmesi lazım takası yapanlara, kafasına göre takas yapıyor insanlar.

beyler ben alemdar'a söyledim eğer veto edilecekse takas hiç kabul etmeyeyim dedim teklifi, o da ben takastan memnunum dedi ve ben de kabul ettim.

Geri
Üst Alt