Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Takımdaki Ginobili gibi en önemli oyuncuların sakatlanması ile Tyrus Thomas'ın sakatlanması arasındaki farkı görebilmen lazım Alemdar abi.

Umut yıldız-yıldız olmayan farkını görüyorum...

ama şuda var...

eğer bi adamın sakatsa atarsın BN listesine orada durur iyileşene kadar bakarsın yoluna...

ha çok uzun bir sakatlıksa atarsın dropa zaten sakat adamıda kimse almaz...

şimdi bide bu var...

yoksa ben demiyorum illa Ginobiliyi alayım...

magettede takiminin en onemli oyuncularindan. en fazla sureyide o aliyordu. 80 den asgya puan getrmyrdu.

Kadronda Maggatte'den daha fazla yüksek puan getiren 6 adam var. Yani Magatte senin en iyi 7. adamın. Yani normal sıradan bir adamın gibi. :D

yok tamam droplamam ama adamimi kucuk gormeyin . ayiptir. oda halince bir yildiz sonucta.

Salih, Morris'i ben alacaktım lan :( Hem de wiaver'da 1.ydim :D

Yeni rakibim Kansu. Bugün benden 9 ondan 6 oyuncu oynayacak. Bugün biraz fark atmam lazım, zira son gün benim 1 adamım oynayacak onun 6 :( O tek oyuncum da Curry, oynayıp oynamaycağı bile belli değil. Diğer günler eşit gibi match-up'lar.

Yeni rakibim Kansu. Bugün benden 9 ondan 6 oyuncu oynayacak. Bugün biraz fark atmam lazım, zira son gün benim 1 adamım oynayacak onun 6 :( O tek oyuncum da Curry, oynayıp oynamaycağı bile belli değil. Diğer günler eşit gibi match-up'lar.

Lan Kansü'yü geç bari sen de, abartma :D

Lan Kansü'yü geç bari sen de, abartma :D

Son günkü match-up canımı sıktı :( Son güne durum kritik olursa 2-3 adam alırım free'den :D

1plyp.png

Hem lig birincisiyle oynuyorum hem de adamın benden 4-5 fazla adamı oynuyor hafta boyunca. Leş ki ne leş, bir de saçmasapan bir takasla daha da güçlendi. Ne güzel ne güzel.

mike miller hiyari oynar mi lan

Geri
Üst Alt