Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Bu arada Wes Johnson'ı alan Uğur'a sabır diliyorum :ays: Gerçi bütün garezi bana da olabilir :D

rose da sakatlanacak zamanı buldu üstüste macları varken.

Son 5 maçta 0-2-5-0-6 sayı atan adamdan bahsediyoruz :D Şu an için ilk 5 çıkıyor ama Rubio ve Barea formdalar, ilk 5teki yerini kaybeder büyük ihtimal.

droplarım o zaman bende :D

Rose bugün oynayabilir deniliyor ama belli de olmaz. Zaten Rose oynamazsa +10 fark atarız bugün Chicago'ya :D

Oyna be koçum. Eric Gordon kac haftadır yok, sende kac haftadır pek iyi degilsin kendine gel artık :D

Yok mu takas fisiltisi..:) Bayagidir sessiz buralar

Garnett'i bana ver Alemdar Başkan.

Puan tablosuna bakıyım dedim de Şikeball'un üstün performansı gözlerden kaçmıyor.:asd:

Nerde çöp Garnett'a öneriyorsun...

olmaz o iş...

Olabilir bişey teklif et düşüneyim...

la Redd'i napam ben...:D

Redd'e çöp diyor peh :D

La sen bir kadrona baksana, 40lık oyuncu dolu kadron. Benim önerdiklerim 80lik oyuncular, hatta ritm bulsalar 100e kadar yolu var.

100lük Garnett'i bana verip 40lık bir oyuncuyu dropladığında en az 20 puan karın oluyor.

Redd'e çöp diyor peh :D

La sen bir kadrona baksana, 40lık oyuncu dolu kadron. Benim önerdiklerim 80lik oyuncular, hatta ritm bulsalar 100e kadar yolu var.

100lük Garnett'i bana verip 40lık bir oyuncuyu dropladığında en az 20 puan karın oluyor.

Yok Jamal Crawford'u ver bitirelim işi...:)

Redd yüzde 4 ile oynuyo la...

buda beni kerizleyecek...

Jamal Crawford+Tyson Chandler'a bağlayalım bende birini katayım işi bitirelim...:)

Redd yüzde 4 ile oynuyo la...

buda beni kerizleyecek...

Jamal Crawford+Tyson Chandler'a bağlayalım bende birini katayım işi bitirelim...:)

Redd sakattı dün döndü adam, çok da iyi oynadı. Ayrıca Grant Hill sakatlandı o yüzden süreleri baya artar. NBA'in en baba şutörlerindendir Redd.

Yolladım Crawford'u :)

Onur'a da bir teklif yolladım.

Geri
Üst Alt