Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

rezil bir akşam çıkarıyor oyuncularım, üstüne ariza ve evan turner sakatlıktan dolayı oynamadılar, beasley de oynamayacakmış yine bu gece, ne zaman dönecekleri de belli değil nasıl işse.

neyse ki rakibimde rose oynamadı, yarın da oynamayacakmış.

neyse ki rakibimde rose oynamadı, yarın da oynamayacakmış.

zaten kadrom daha kötü seninkine oranla, üstüne eric gordon bu sene dogru düzgün oynamadı bayadır da sakat, Rose da oynamasın ben iyiyim böyle. 500 700 fark falan yerim artık.

zaten kadrom daha kötü seninkine oranla, üstüne eric gordon bu sene dogru düzgün oynamadı bayadır da sakat, Rose da oynamasın ben iyiyim böyle. 500 700 fark falan yerim artık.

yalnız takmışım ha rose ve gordon olmamasına rağmen. josh smith baya iyi, diaw çok kötü oynamıs bugun, diger elemanlardan orta puanlar gelmiş.

evet gitti 126 points 2 tane adami bn'de birakmisim bu da s.a. bc'ye kiyagim olsun ;)

yalnız takmışım ha rose ve gordon olmamasına rağmen. josh smith baya iyi, diaw çok kötü oynamıs bugun, diger elemanlardan orta puanlar gelmiş.

bende sadece red.ick iyi oynamış, diğerleri leş zaten sadece 7 oyuncum oynamış, ariza, beasley ve turner sakat. Sakatlık baya etkileyecek gibi bizim skoru :)

Ryan Anderson 30 atmış vay hayvan :D Lan benim bu son günkü match-up laneti nedir la. Son gün 1e 7 yuh. Şimdiden kaybettik :ays:

Son gunden bir once de senin adamlar daha fazla :)

17 Ocak 7-6 öndesin

18 Ocak 11-10 öndesin

19 Ocak 1-3 öndeyim

20 Ocak 11-10 öndesin

21 Ocak 6-11 öndeyim

22 Ocak 7-1 öndesin

Toplamda 3 oyuncun fazla oynayacak benden :) Ama bende Curry'nin durumu halen belirsiz :(

Sonunda waiverdan adam alabildim.. derrick williamsi aldim..

Sakatliktan dönen Pietrus'i kaptim. Dun 14 sayiyla oynadi.

John Wall: 38 sayi 8 assist 6 ribaunt=212 puan :016:

Stephen Curry plans to practice on Monday and hopes to return to action Tuesday when the Golden State Warriors visit the Cleveland Cavaliers.

Hadi inşallah. Bu geceki maçta Curry'nin oynaması bekleniyormuş.

Rose, Wade ve Curry bu gece de yoklar. Paul ise maç saatinde belli olacakmış :(

Ah Wade ah.

Istemediginiz veya takasta kullanmak istediginiz adamlari trading block 'a koyun ona gore teklif yapsin karsidaki..

League -trading block- takiminin karsisinda edit yapip oyunculari koyabilirsiniz

Takasa açık bütün oyuncularım. Mantıksız tekliflerle gelmeyelim lütfen.

Umut senle takas yapmak nasip olmadi, yapalimmi my brethren <3

Chandler + Jamal Crawford'a karşılık Joe Jonhson'a ne dersin Umut :)

Geri
Üst Alt