Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

bence ilk 2 draft picki korumali olsun, bir de oyle aylarca dropta kalmasin adamlar ya max 1 ay dropta kalma suresi olsun, o sure sonunda oyuncu adamini geri almiyorsa herkes icin fair game olsun ya da 1 hafta oturtup 2 hafta droplama hakki olsun (yani 1 hafta sakat oturursa 2 hafta dropta durabilir, ondan sonra tekrar almak zorunda oyuncu. boylece hem daha cok fa sirkulasyonu olur). obur turlu adam diyo ben birakiyorum ellemeyin sonra bakiyoruz 3 ay dropta duruyor, ne anladim boyle isten. adamdan puani almayi biliyosan sakatken de cekecen kardes

kabul edilmistir

Her takım 3 oyuncu seçsin o zaman.

Hayri'nin uzun süreli sakatlıklarda 1 ay sonunda oyuncu geri alınmalı önerisi de güzel. Eğer sahibi bu riski almak istemiyorsa oyuncu serbest kalsın, isteyen alsın.

Bu 3 oyuncu için sakatlık süresini ne yapıcaz? NBA'de sakatlık süreleri de pek net olmuyor. Mesela Rondo 2-3 gün sonra gelir deniyordu adam 2 haftadır yok ne zaman geleceği de belli değil. Süre olayını tartışalım.

Böyle bir öneri varmış.

Kurala yeni bir bakış açısı getiriyorum. Herkes kendi takımından 5 oyuncu seçsin. Bu oyuncular 1 hafta bile sakatlansa droplanınca kimse alamasın. Bu nasıl ?

bence ilk 2 draft picki korumali olsun, bir de oyle aylarca dropta kalmasin adamlar ya max 1 ay dropta kalma suresi olsun, o sure sonunda oyuncu adamini geri almiyorsa herkes icin fair game olsun ya da 1 hafta oturtup 2 hafta droplama hakki olsun (yani 1 hafta sakat oturursa 2 hafta dropta durabilir, ondan sonra tekrar almak zorunda oyuncu. boylece hem daha cok fa sirkulasyonu olur). obur turlu adam diyo ben birakiyorum ellemeyin sonra bakiyoruz 3 ay dropta duruyor, ne anladim boyle isten. adamdan puani almayi biliyosan sakatken de cekecen kardes

ilk draft pickimizi takas ettiysek nolcak :)

Her takım 3 oyuncu seçsin o zaman.

Hayri'nin uzun süreli sakatlıklarda 1 ay sonunda oyuncu geri alınmalı önerisi de güzel. Eğer sahibi bu riski almak istemiyorsa oyuncu serbest kalsın, isteyen alsın.

Bu 3 oyuncu için sakatlık süresini ne yapıcaz? NBA'de sakatlık süreleri de pek net olmuyor. Mesela Rondo 2-3 gün sonra gelir deniyordu adam 2 haftadır yok ne zaman geleceği de belli değil. Süre olayını tartışalım.

Böyle bir öneri varmış.

beş oyuncu bence de mantıklı, herkes beş oyuncu seçsin ona göre uygulayalım kuralı.

5 ne demek la toplasan uzun sureli sakatlik geciren 10 tane adam vardir nbade her sezon

5 çok zaten 3 olur o. Sakatlık süresini ne yapıcaz?

Bence o saçma kuralı komple iptal edelim.Oyuncuyu tutmak mı bırakmak mı karlı ona sahibi karar versin

Şahsen Sakat adamların sakat diye takımdan gönderilmesi saçma...

Haksız rekabet...

Sonuçta adam sağlamken alındıysa sakatken gönderilmesi doğru olmaz...

NBA'de ne varsa aynısı olsun...

Şahsen Sakat adamların sakat diye takımdan gönderilmesi saçma...

Haksız rekabet...

Sonuçta adam sağlamken alındıysa sakatken gönderilmesi doğru olmaz...

NBA'de ne varsa aynısı olsun...

tamam beyler o kuralı kaldıralım o zaman. Kadrosunda sakat oyuncu bulunduran takım sahibi kendine göre strateji geliştirsin. Ama şimdiye kadar droplanan oyuncuların sahibi tarafından geri alınma hakkı verilsin, hemen almayacak olan da başkalarının bu oyuncuları almasına razı olacak demektir.

Kuralı eskiye doğru işletmek olmaz. Droplanan oyuncuların durumu aynen devam etsin, bundan sonrası için de bu kural geçerli olsun.

Kuralı eskiye doğru işletmek olmaz. Droplanan oyuncuların durumu aynen devam etsin, bundan sonrası için de bu kural geçerli olsun.

geçmişte oyuncuları sakatlık yaşayan takımlar bu kuraldan belli bir süre yararlandı ve oyuncuları geri alma hakkı veriliyor sonuçta. Bu kuralda bir değişiklik olacaksa bence bu şekilde olmalı ama bu benim fikrim tabi, çoğunluk nasıl isterse öyle yaparız.

Aynen öyle katılıyorum...

Ama yeni sakatlıklarda drop yaptığında başkası alırsa zırlamasın...:)

Eskilere dokunmadan yeni kurala geçmekte anlaştık mı?

tamam öyle yapalım ama herkesin haberi olsun bu durumdan ve sonra sorun çıkmasın. Tekrardan da böyle bir kural uydurmayalım ve böyle devam edelim oyuna.

Geri
Üst Alt