Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Zararlı çıkacağımı bildiğim takası niye yapayım?Mantıklı bir neden söylerseniz sevinirim.

Zararlı çıkacağımı bildiğim takası niye yapayım?Mantıklı bir neden söylerseniz sevinirim.

En gıcık olduğum şey böyle saçma sapan ithamlar işte. Güya Kansunun şifresini alıp ligi karıştırıyormuşum.İddiaya mı şaşırıyım buna inanan yarım akıllılara mı bilemedim

Ben kabul ettim lan adamın günahını almayın,lige zevk gelsin azcık adamın takımı folloş zaten bi Amare var NY'da onun üstünden oynamıyor pek

Manu Ginobili için report da şu şekilde

Thu, Feb 2

G Manu Ginobili is about two weeks from returning to action after fracturing the fifth metacarpal in his left hand Jan. 2. Ginobili has been cleared to shoot and Spurs coach Gregg Popovich said he should be able to do on-court drills in the coming week. The Spurs were 10-7 in the games Ginobili has missed going into Wednesday.

(Yahoo! Sports)

2 hafta 2 matchup demek ama sonrasını düşünüyorum..Biraz leş kargalığı oldu

kansu gecmis mesajlari okur musun?

Ginobiliyi droplaman gerek..

Çoktan reddettim baya bi dalga geçer gibi teklif yapmışsın,bi de matchup haftamız.Deli ettiniz beni lige geri döndüm

Kafa kafaya gidiyor...:)

Dün sen öndeydin bugün ben...

Yarın kafa kafaya gider...

Ama Pazar günü ben alırım gibi zira Pazar günü oynayan adamın yok gibi gördüm...:asd:

hahahaha bu lig biter:asd:

Beni bağlamaz :D

heh hayırlı olsun . nur topu gibi

Geri
Üst Alt