Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Arkadaş günde 35245123245 mesaj yazılıyor buraya,takip etmek zorunda değilim..Madem böyle bir durum var ligde bir topic açaydınız da göreydik en azından..Beni bağlamaz yani

Arkadaş günde 35245123245 mesaj yazılıyor buraya,takip etmek zorunda değilim..Madem böyle bir durum var ligde bir topic açaydınız da göreydik en azından..Beni bağlamaz yani

ilk sayfaya bakman yeterli olurdu

ilk mesajda yaziyor zaten almaman gerektigi..buradaki 12341234234. mesajin arsinda kaybolmadi yani...

Saçmalığa bak..Droplamıyom lan atıyosanız atın ne saçma bi lig cıvık afedersin

Ulan bir iki gün bırakmaya gelmiyorsunuz yeminle.

Adam oyuncuya tapu koyuyor..çok önemliyse bırakma arkadaş

ginobili droplansın beyler ve diğer oyuncuların sahipleri kimse alsınlar geri istiyorlarsa, ondan sonra kim kimi isterse alır yada droplar kimseyi ilgilendirmez.

ginobili droplansın beyler ve diğer oyuncuların sahipleri kimse alsınlar geri istiyorlarsa, ondan sonra kim kimi isterse alır yada droplar kimseyi ilgilendirmez.

Bu şekilde olursa kabul olunur,ne demek sakat boyunca droplayacam da,sakatlık bitince geri alacam.Tapu konuluyor oyuncunun üstüne..

Bu adam sakatken benim adamım eksik diye matchup kaybedecem belki,umrumda değil agalar ben bu oyunu bozarım

Bu şekilde olursa kabul olunur,ne demek sakat boyunca droplayacam da,sakatlık bitince geri alacam.Tapu konuluyor oyuncunun üstüne..

Tamam zaten herkes anladı o kuralın saçmalığını, o yüzden droplayanlar geri alacak kendi oyuncularını demeye çalıştığımız da bu.

Bu adam sakatken benim adamım eksik diye matchup kaybedecem belki,umrumda değil agalar ben bu oyunu bozarım

Zaten kaldirildi kural.. sadece sakat oyuncular eski takimlarina donecek.

Ve o kural bi daha da olmayacak

Ok..

Ginobili droplayıp Pekovic'i aldım.

Geri
Üst Alt