Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Ben kabul ettim lan adamın günahını almayın,lige zevk gelsin azcık adamın takımı folloş zaten bi Amare var NY'da onun üstünden oynamıyor pek

E bu ne demek oluyor yani? Hatır şikesi derken bunu kastediyoruz zaten.

Bu takas olayına bir çözüm bulalım arkadaşlar. Ligin sonuna gelince iddiası kalmayan takımlar yüzünden baya başımız ağrır. Eğer çözüm bulamazsak alırım 'Stern haklarını' ve bu tür takaslara basarım vetoyu.

Tamamdir is tatliya baglandiysa.. sakatlik nedeniyle drop yapan kisiler oyuncularini alsinlar..

Bundan sonra da drop yapilan her oyuncu alinir.. Hem fikir miyiz bu konuda?

E bu ne demek oluyor yani? Hatır şikesi derken bunu kastediyoruz zaten.

Bu takas olayına bir çözüm bulalım arkadaşlar. Ligin sonuna gelince iddiası kalmayan takımlar yüzünden baya başımız ağrır. Eğer çözüm bulamazsak alırım 'Stern haklarını' ve bu tür takaslara basarım vetoyu.

E takasın bitiş tarihi vardır heralde

15 Mart'ta bitiyor.

Neyse takılalım böyle kafamıza göre. Sonu nereye varacak görelim.

Hakki - Zach randolpu almis.. onu cikardim ilk mesajdaki listeden..

1) Salih - Ginobili

2) Salih - Al Horford

3) Ugurcan - Eric Gordon

Sizde adamlarinizi alin da bitsin su dava...

Neler oluyor arkadaş. 1 gün ayrı kaldık şurdan kıyamet kopmuş :D

Hakki - Zach randolpu almis.. onu cikardim ilk mesajdaki listeden..

1) Salih - Ginobili

2) Salih - Al Horford

3) Ugurcan - Eric Gordon

Sizde adamlarinizi alin da bitsin su dava...

aldım bende geri.

onur oyuna s.ctın bu arada birader, neyse onur teklife bak yeni takas teklifi yaptım sana.

Hayes ayısını ne yapayım oğlum :D.Humpries Diawtan çok daha fazla puan getiren bir adam.Daha fazla taviz veremem

jack'i veriyorum olm adamda hem sayı hem asist var, diaw'ı da verirsem takas yapmakla yapmamak arasında fark olmaz, thornton'da sayıdan başka birşey yok jack'le aynı sayı ortalaması var zaten.

jack'i veriyorum olm adamda hem sayı hem asist var, diaw'ı da verirsem takas yapmakla yapmamak arasında fark olmaz, thornton'da sayıdan başka birşey yok jack'le aynı sayı ortalaması var zaten.

O zaman sonuna ben Splitter'i ekliyorum sende Johnson'ı ekle.Bu da son tavizimdir

Geri
Üst Alt