Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Sorun senin tekliflerinde değil.Benim takım yapımda.Uzunlarım hep tek mevkili oyuncular.Chandlerda gelirse uzun rotasyonunu ayarlamak çok güçleşecek

Değişen birşey olmuyor senin için. Hibbert ve Tyson center oluyor(zaten 2 center koymak zorundasın), Splitter de pf olur.

evan turner + red.ick 145 puan ortalamaya sahipler, bu ikisine karşılık 100 civarında ortalaması olan bir oyuncu istiyorum. Takımında çok az puan getiren oyuncusu bulunup onu droplamak isteyen takım varsa, her ikimizinde karlı çıkacaağı bir takas yapabiliriz.

red.ick orlandoda olmasa idi teklif yapardim.. cunku kadromda 2 tane orlandodan adam var..

Bu oyuncuların yanındaki Owned oranını çözdüm. Oyuncuların takımda kaldığı gün sayısı arttıkça owned oranı artıyor. Ve %100 olduğu zaman o oyuncuyu droplayamıyorsunuz.

evan turner + red.ick 145 puan ortalamaya sahipler, bu ikisine karşılık 100 civarında ortalaması olan bir oyuncu istiyorum. Takımında çok az puan getiren oyuncusu bulunup onu droplamak isteyen takım varsa, her ikimizinde karlı çıkacaağı bir takas yapabiliriz.

100 ortalaması varsa niye droplayalım adamı :D Anlamadım ama benim kadroya bak bi, kimi gözüne kestircen :D

Bu oyuncuların yanındaki Owned oranını çözdüm. Oyuncuların takımda kaldığı gün sayısı arttıkça owned oranı artıyor. Ve %100 olduğu zaman o oyuncuyu droplayamıyorsunuz.

Nowitzki de Belinelli de ilk günden beri kadromda. Nowitzki %94, Belinelli %4 ne iş :asd:

100 ortalaması varsa niye droplayalım adamı :D Anlamadım ama benim kadroya bak bi, kimi gözüne kestircen :D

hehehe, ben sana iki oyuncu vercem, sen de bana bir oyuncu vereceksin bu durumda senin bir tane oyuncuyu droplaman gerekecek, yoksa 100 lük oyuncu droplanır mı :)

bakıyorum şimdi kadrona

Hahah :D Oynadıkları süre o zaman :D

Bende Paul ve Griffin kitlenmiş durumda.

Onur'la takas yaptım, yeni takas yapacak durumum kalmadı. Takımı toparlamam lazım önce.

Olm o da olmuyor la. Belinelli 29 dk ortalamayla %4, Batum 25 dk ortalamayla %44 :asd: Neyse hayırlısı :D

owned oyuncuların bütün liglerin % kaçında o oyuncunun herhangi bir takımda yer aldığını gösteriyor, İyi oyuncularda o oranın yüksek olması normal tabi :)

Amare takasi yapilmis.. Boston Celtics gittikce gucleniyor mu bana mi oyle geliyor :)

hehehe, ben sana iki oyuncu vercem, sen de bana bir oyuncu vereceksin bu durumda senin bir tane oyuncuyu droplaman gerekecek, yoksa 100 lük oyuncu droplanır mı :)

bakıyorum şimdi kadrona

Niye la Bench'te 3 yerine 4 oyuncu olmaz mı ? Eğer olmazsa hiç bakma kadroma takas yapmıyorum, hem 76ers'dan Holiday ve T.Young var bende, bir de Turner'a hiç gerek yok :D

owned oyuncuların bütün liglerin % kaçında o oyuncunun herhangi bir takımda yer aldığını gösteriyor, İyi oyuncularda o oranın yüksek olması normal tabi :)

Alakası yok. Takımın oyuncuya sahip olmasıyla alakalı. Bütün liglerde o oyuncu tercih ediliyor diye ben niye o oyuncuyu droplayamayayım?

Oynadığı dakika arttıkça owned oranı artıyor.

Amare takasi yapilmis.. Boston Celtics gittikce gucleniyor mu bana mi oyle geliyor :)

Önümüzdeki hafta için sana kıyak geçiyorum.

Amare takasında kadromda iki kişilik boşluk oluştu + DJ sakat + Wilson Chandler'ı kadroma kattım. Yenersin herhalde :)

Sadece Turner'i satmak istiyor musun ergun?

Önümüzdeki hafta için sana kıyak geçiyorum.

Amare takasında kadromda iki kişilik boşluk oluştu + DJ sakat + Wilson Chandler'ı kadroma kattım. Yenersin herhalde :)

Yok be reis. yenemem muhtemelen.. henderson sakat.. nelson belli degil.. bi de bu aralar benim takimdakilerin formu dusuk..

Edit: Wilson Chandler dondu mu cinden?

Alakası yok. Takımın oyuncuya sahip olmasıyla alakalı. Bütün liglerde o oyuncu tercih ediliyor diye ben niye o oyuncuyu droplayamayayım?

Oynadığı dakika arttıkça owned oranı artıyor.

oyuncu oynadıkça oran artar tabi, insanlar o oyuncu boştaysa eğer oynuyor diye kardosuna alıyorlar.

Droplayamama mevzusu ise başka, "can't cut list" diye bir şey var, o listede en değerli oyuncular bulunuyor(Rotissery puanlama sistemine göre) ve iddaasını kaybeden takımlar oyunun içine etmesin diye bazı oyuncuların droplanmasına izin verilmiyor

Yok be reis. yenemem muhtemelen.. henderson sakat.. nelson belli degil.. bi de bu aralar benim takimdakilerin formu dusuk..

O sakatlara güvenerek yaptım zaten bunları. Ama yine de kazanmaya yakın tarafsın şu anda.

Geri
Üst Alt