- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
romeloyu avlamisim. yunus b miydi yoksa salih mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spurs Salih'in Salih olma olasılığı daha yüksek bence.Saygılar
Onur yine şike kokuları getiren bir takasa imza atmışsın, ne diyeceksin?
Onur yine şike kokuları getiren bir takasa imza atmışsın, ne diyeceksin?
Niye? Kazık yemişmiyim atmışmıyım
Lan ben böyle kazık görmedim Stoudemire en kötü sezonunu geçiriyor yine de bu halde bile kazık yemişsin. Dropladığın adam DJ White, Haslem'den dağlar kadar fazla puan getiriyor. Carl Landry ile neredeyse kafa kafaya. Zerre mantık göremedim şu takasta kısaca. Bir de Stoudemire, Davis dönünce daha düzgün oynamaya başlayınca kazıklar kazığı yemiş olacaksın.
Takasımız dengeli bence. Onur'un kadrosunda çöp adamlar vardı, onların yerine 2 adam koydu. Tyson'ın istatistikleri de son maçlarda artıyor, hatta son dönemde Amare'den bile iyi. He genele vurursak böyle sürmez tabi ama yine de iyi puan getirecektir. Ben Amare'yi aldım ama FA'da alınacak düzgün oyuncu yok. O yüzden kadromda oluşan boşluğu ligi boşverip play off'a yönelik adamlarla doldurmaya çalışıcam. Kidd'i düşünüyordum onu da Arda almış.
Bu sakatlıklar ve FA'da düzgün adam olmaması nedeniyle play off'a kalamama korkusu da yaşıyorum az da olsa. Bizim division biraz güçlü öbür tarafa göre.
White'ı kadroda tutmayacam bu arada. Adam bildiğin çöp.
Lan ben böyle kazık görmedim Stoudemire en kötü sezonunu geçiriyor yine de bu halde bile kazık yemişsin. Dropladığın adam DJ White, Haslem'den dağlar kadar fazla puan getiriyor. Carl Landry ile neredeyse kafa kafaya. Zerre mantık göremedim şu takasta kısaca. Bir de Stoudemire, Davis dönünce daha düzgün oynamaya başlayınca kazıklar kazığı yemiş olacaksın.
white'ın ortalaması yanıltıcı, tyrus tomas sakatken çok süre alıp 70-100 aralığında puan getiriyordu ama tyrus tomas geri dönünce artık az süre alıyor ve pek puan getiremiyor.
Son zamanlarda ne kadar leş takas varsa yaptım la resmen. Mis gibi takımın içine ettim bir de sakatlıklar da cabası.
ben seninle eşleştiğim hafta senin kadron çok iyiydi hatta şimdiye kadar o hafta zorlandım en çok. Aldridge'in içince bulunduğu takası yapman çok kötü oldu senin için.
Kidd'i düşünüyordum onu da Arda almış.
Waiverda benden onde idin sanirim.. FA ya dusmesini mi bekledin?