Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Yok takasın gerçekleşip kadromda boşluk oluşmasını bekliyordum. Gerçi Chandler'ı sonraya bırakıp Kidd'i alabilirdim. Sağlık olsun zaten Kidd 3 ay sonra dönecekmiş.

yok yahu..yanlisin var..dallasin siradaki maci carsamba.. o macta oynasi supheli.. o kadar uzun sureli degil.. 1 haftadir oynamamis zaten.

Dalgasına yazdım zaten :D Oynar bu hafta.

reis seninde benim adamlara garezin var galiba :).. rondo da martta doner demistin.adam oynuyor:). henderson da 1 ay yok dedin..(gerci bu dogruymus 2-4 hafta arasi yokmus:(

Aslında o takasta karlı ben çıkardım eğer ki Ginobili ve Horford sakatlanmasaydı. Morrow çok iyi maçlar çıkardı çünkü o takastan sonra aynı şekilde Hansbrough da tam tersi kötü performans gösterdi ama gel gör ki sakatlıklar boynumuzu büktü.

Benim Arda ile ve Onur ile yaptığım takaslarım kesinlikle gereksizdi neden yaptım bilmiyorum.

Evet Matthews falan da azdı ama anlatabilene. Hansbrough puan getirmiyor zaten droplayacağım şerefsizi.

Carl Landry 4 hafta yokmuş takası yapan arkadaşlar haberiniz olsun.

Takası yaptıktan sonraki maçta sakatlanmış. Yapacak birşey yok.

brandon bass da sakatlanmis.. :Z3:

Kadromda su an 4 sakat var: henderson(yaklasik 1 ay yok) , nelson ve kidd bu hafta oynar, bass sakatligi ne durumda bilmiyorum...

Tony Allen'da sakatlanmış...:s

Al Horford ve Allen...:s

La droplasam uçar...:D

En güzeli dursunlar...:D

Su ana kadarki puan durumu.. 6 da 6 yapan hebele hubele ve knen lionsa tebrikler :)

Alemdar abi şaka mı yapıyorsun Horford senin değil Salih'in, ilk listede de adı yazıyordu. Droplamalısın Horford'u.

Salih'in öyle dediğini bilmiyordum ben tamamdır.

Geri
Üst Alt