Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

su baron davis beni bir aydir oyaliyor, dondu donecek aha simdi dondu aha forma girdi aha knicks'in kurtaricisi. allstar'a kadar yok yine dingil

beyler araştırdım olay suymuş bizim ligde şu andaki haliyle, division birincileri play off sıralamasında ilk 2 sırada olacak,toplam puanda birinci olan ise ilk sırada olacak, diğer 6 takım ise toplam puan üzerinden sıralanacaklar 3. sıradan 8. sıraya kadar

O değil de bu hafta adana kebabs'ın 10 tane falan fazla adamı ynuyor. yenilicem sanırım

Nelson sakatliktan donmus. oynuyormus.. ama az sure alir muhtemelen

Nelson bu gece oynuyor, Jeremy Lin de NYK'da ilk 5 çıkacakmış.

İyi oynar inş benim yeni eleman ;)

Nelson'ın dönmesiyle de Clippers'ın maçı kazanma olasılığı bir hayli arttı. 20 fark falan atabilirler.

Bu blog guzel beyler.. Mactan yarim saat evvel sakatliklar ve son durum hakkinda bilgi alirsiniz..

Zaten nba.com da burdan veriyor mac onu haberleri oyuncularin mac onu durumlarini felan

NBA.com | Ten Before Tip Blog

Carmelo ve Billups sakatlandı.

Billups'ın aşil tendonu kopmuş ve sezonu kapatmış.

Rose sadece 11 dakika oynamış 19 puan getirdi, 2.sıradan draft ettiğim Gordon gene yok, Jack ve Felton gibi 100 üzeri puan getiren adamlarım oynamamış.

Jack'i versene bana ;)

Bargnani ve Blatche sezonu kapattı heralde adamlarda kaç haftadır tık yok..Sıfıra sıfır elde var sıfır.

Hedo + Lewis/Lin/Lee/Thomas = Jack

Jack'in sakat olduğunu ve 3 ay sonra sahalara döneceğini de hesaba kat bu teklifi değerlendirirken ;)

3 ay mı ne yaptın sen dönecek yakında jack,

Jarrett Jack G Sidelined Feb 2 knee Day-to-day

jr smithi almissin murat.. kimle anlasti?

Geçen hafta FA'dan aldıgım Bayless dün 30 sayı atıp bana 166 puan getirdi ( 39 dakika sahada kalmış ) Budinger de 104 puan getirdi as oyuncularım yokken cok iyi puan getirdiler.

O degilde Luc Richard Mbah a Moute 'in fantasyde gezmedigi takim kalmadi.. ne zaman baksam add-drop edilmis :)

onur yeni teklif yaptım sana bak güzel bir teklif.

Geri
Üst Alt