Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

tamam ergün o zaman jennings - gay de anlaştık

Gordon martın ayında dönecekmiş. Zor o iş :D

Jack + Felton için yaptığım teklif iyiydi. O ikisi için bir şeyler düşünelim.

playoffa hazırlanıyordun hani al işte,

ayrıca jacka 3 ay sonra dönecek dedin ertesi gün oynadı gordon da daha erken döner la :D

ray + hedo + crawford = gordon + diaw

nesini beğenmedin işte fıstık gibi

Gay'i ben de istiyorum Emre Can.

playoffa hazırlanıyordun hani al işte,

ayrıca jacka 3 ay sonra dönecek dedin ertesi gün oynadı gordon da daha erken döner la :D

Haha hazırlanıyoruz işte takımın yarısı zaten yok. Bi de Gordon'u alsam play offa kalamam :D

Jack kolpaydı ;) Gordon martta dönecekmiş.

Gordon'a karşılık Hedo + Lewis'i verebilirim. İyi düşün bu teklifi, bir ay yararlanamayacaksın Gordon'dan.

Haha hazırlanıyoruz işte takımın yarısı zaten yok. Bi de Gordon'u alsam play offa kalamam :D

Jack kolpaydı ;) Gordon martta dönecekmiş.

Gordon'a karşılık Hedo + Lewis'i verebilirim. İyi düşün bu teklifi, bir ay yararlanamayacaksın Gordon'dan.

nasıl giremezsin play-off a gireceksin bal gibi, benim hedefim play off, ileride pek birşey yapamam zaten, o yüzden benim teklifim net gordon + diaw = hedo + ray + crawford

nasıl giremezsin play-off a gireceksin bal gibi, benim hedefim play off, ileride pek birşey yapamam zaten, o yüzden benim teklifim net gordon + diaw = hedo + ray + crawford

Bu teklifin mantığı yok. 115lik 3 oyuncu verip 1 ay oynamayacak olan Gordon'u(130) ve 100lük Diaw'ı alamam. Gordon sakat olmasa bile kabul edilmez bu teklif.

Senin hedefin play offa girmekse Hedo + Lewis'i kabul etmen lazım işte. Ben olsam kabul ederdim. ;)

Gönderdim.

Geri
Üst Alt