Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

jennings + parker / ben gordon yada nick young + rudy gay

umut teklifini gördüm şuan aklım jenningste oldugu için 2. plana attım kusra bakma

bu teklifle benle anlaşman zor, zaten şu an için parker ve jennings rudy gay'den daha fazla puan getiriyorlar, umut'un teklifini değerlendirmen daha mantıklı şu anda

şubatın sonuna dogru oynacakmıs la işte gordon

bu teklifle benle anlaşman zor, zaten şu an için parker ve jennings rudy gay'den daha fazla puan getiriyorlar, umut'un teklifini değerlendirmen daha mantıklı şu anda

son teklifimi yapıyorum ..

jennings&reddicik + gay&young . .

Ben kaparım Gordon'ı sen almazsan Murat haberin olsun :cool:

Teklif verebilirsin sorun yok. Ama sakat bir oyuncu için çok fazla şey istiyor :)

Uğurcan sana resmi teklifimi yolladım. Mantıklı davranıp kabul etmeni umuyorum. Bu sayede play offa kalabilirsin.

umut teklif yaptım abi.

Teklif verebilirsin sorun yok. Ama sakat bir oyuncu için çok fazla şey istiyor :)

Uğurcan sana resmi teklifimi yolladım. Mantıklı davranıp kabul etmeni umuyorum. Bu sayede play offa kalabilirsin.

gordon sakat da olsa hedo + lewis edecek kadar düşük biri değil bunun mantıklı bir yanı yok.

Emre teklifimi değiştirmeyi düşünmüyorum, ilk gönderdiğim teklifi tekrar gönderiyorum düşünürsün uyarsa sana kabul edersin.

Geri
Üst Alt