Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Takaslar akmis:)

salih-ergun luol deng takasi yapmislar.. hayirli olsun

Şuraya yazılmayan gördüğüm takasları veto edeceğim artık. Ne bu böyle yangından mal kaçırırmış gibi.

Geldim beyler :tiphat: Olaylar olaylar oldu mu ben yokken :D

Şuraya yazılmayan gördüğüm takasları veto edeceğim artık. Ne bu böyle yangından mal kaçırırmış gibi.

images

Olm yaptığını takasları bildirin buraya, bana mail falan gelmiyor. Siteye de haftada bir kadroları kurmak için giriyorum nereden bileyim takas yapıp yapmadığınızı.

Ha foruma girmişsin ha oyunun sitesine. My team bölümüne girdiğin anda zaten takasları görüyorsun veto hakkını vs.. kullan işte. Zaten merak etme büyük kazıklı takaslar olunca buraya kadar gelir dedikodusu.

Ha foruma girmişsin ha oyunun sitesine. My team bölümüne girdiğin anda zaten takasları görüyorsun veto hakkını vs.. kullan işte. Zaten merak etme büyük kazıklı takaslar olunca buraya kadar gelir dedikodusu.

Lan saf mısın haftada bir giriyorum diyorum işte, takas var mı diye girip bakacak mıyım bir de? Yazın şuraya çok zor değil.

Birisi atsın la şunu konudan.

yetkim olsa bir daha sokmam. her gungiriyor bu konuya da ilk sayfaya gidip fantasy basket linkine basip 10 sn kontrol etmiyor olani biteni hrb

salih sana bir teklif daha göndermiştim.

Gördüm ve düşünme hakkımı kullanmak istiyorum. :D Aslında Parker'ı istediğim pek söylenemez Manu var zaten ben de Spurs'ten. Bir de ayrıca Manu gelince bu ortalamaları da düşecektir Parker'ın. O yüzden şimdilik soğuk bakıyorum bu takasa.

Arda teklif yaptım sana.

Gördüm ve düşünme hakkımı kullanmak istiyorum. :D Aslında Parker'ı istediğim pek söylenemez Manu var zaten ben de Spurs'ten. Bir de ayrıca Manu gelince bu ortalamaları da düşecektir Parker'ın. O yüzden şimdilik soğuk bakıyorum bu takasa.

hehe anladığım kadarıyla gerçekleşmez o zaman bizim takas, başka arkadaşlara yöneliyorum o zaman ben :)

bi teklif de sercana gonderdim.

bu arada varejao ne zaman döner tahminen ?

Geri
Üst Alt