Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

@Arda

smithi takaslamayı düsünmüyorum.

eric gordon tekrar ameliyat oluyormuş, en az 6 hafta daha yokmuş

Eric Gordon büyük ihtimalle sezonu kapatacak gibi 6 hafta falan deniliyor ama zor daha dönmesi. Daha takasım kesinleşmedi ama bu saatten sonra veto edilmez sanırım. Hiç yok yere Wright'ı verdim kısaca. Risk aldık ama daha karşılığını alamadan patladık :D

İyiki bana vermemiş Gordon'u :)

Eric Gordon büyük ihtimalle sezonu kapatacak gibi 6 hafta falan deniliyor ama zor daha dönmesi. Daha takasım kesinleşmedi ama bu saatten sonra veto edilmez sanırım. Hiç yok yere Wright'ı verdim kısaca. Risk aldık ama daha karşılığını alamadan patladık :D

Gecmis olsun abi :D

İkinci turdan draft ettiğim güne lanet olsun 1 puan bile getirmedi bana gordon.

Şu anda week 15'deyiz, 22'de başlıyor playofflar. Week 21'de iyileşmiş olacak kısaca, neyse iyi oldu playofflara yetişir en azından :D

Her divisiondan ilk dört takım mı katılıyor playofflara?

yok mu varejao'ya teklif :sad007:

Pg,Sg bolluğu nedeniyle kadro kuramıyorum, PF,C'ye ihtiyacım var. Takas yapmam lazım.

Scola = DJ veya Knight takasına ne dersin Ergün?

Olmazsa Alemdar Başkan'dan Garnett'i alayım ;)

Pg,Sg bolluğu nedeniyle kadro kuramıyorum, PF,C'ye ihtiyacım var. Takas yapmam lazım.

Scola = DJ veya Knight takasına ne dersin Ergün?

Olmazsa Alemdar Başkan'dan Garnett'i alayım ;)

kardomu bir inceleyeyim :) bende de çok pg olmaya başladı sanki, öyle bir problem yoksa takas yapabilirim.

Ok. Ben kadro kuramıyorum yaw, baktım bazı günlerde guardlarım dışarıda kalıyor. DJ ve Knight sevdiğim oyuncular ama mecburen feda edicem birini.

Tam doludizgin gidiyorum derken toptan soğuttu şu Gordon olayı, kapı gibi Wright'ı verdim hem de. Playofflara dönmüş olur 6 hafta ise sakatlık süresi ama yine de moral bozdu.

Geri
Üst Alt