Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

bence bütün oyuncuları benche koyalım, puan alamasın hiç, bütün maçlarını hükmen mağlup olmuş gibi sayılsın, hani birini kazara yener haksızlık olmasın bence.

Yaptım. Miles ve Miller'ı da kimse almasın.

Nelerle uğraşıyoruz ya :)

hukmen galibim dostlar let's çelebrate

Adana Kebabs'ın yönetimine el koydum arkadaşlar. Oyunda commissioner'e böyle bir yetki verilmiş, ben de başka bir maile attım takımı. Droplanan oyuncuları geri alırım sonra da ilgilenmem öyle kalır o takım.

Oyuncularını dropladığı için böyle birşey yaptım. Ok miyiz?

Sadece 2 oyuncu mu droplamis?

Evet Miles ve Miller.

Tamam o zaman cj miles ve milleri kimse almasin.. waiverdan ciktiktan sonra murat tekrar adana kebabs a alsin..

Nelerle ugrasiyoruz yahu...

Takımı Gökhan Sertkaya'ya verdim. Hayırlı olsun ligimize :)

A.Miller ve CJ Miles çok güzel duruyor lan droplarda dayanamayıp alıcam

Onumuzdeki hafta karsilasacagim basketbol fakirine odaklandim.

Baştan zaten NBA hakkında bilgisi olmayan sırf drafta gireyim diye oyuna katılmış insanları lige almamak gerekirdi. Yapacak birşey yok neyse artık.

Üstüme alınayım mı?. :(

Bu arada Hawes,Dallas maçıyla dönüyor diye sevinirken,hem sakatlığı uzamış,hemde Jason Tery sakatlanmış.Şansızlıklar peşimizi bırakmıyor. :(

Bu arada aranızdaki tüm mailler bana da gelmiş.Sabah 16 mail gelmişti.İkili mail trafiğini herkes görebiliyor herhalde.(Yahoo'da)

Oha waiver'da Andre Miller'ı görünce heyecan yaptım ama önce buraya bakıyım dedim yine olaylar olmuş :D Ulan o değilde waiver'da 1.olarak bitirecez turnuvayı :asd:

Bu arada aranızdaki tüm mailler bana da gelmiş.Sabah 16 mail gelmişti.İkili mail trafiğini herkes görebiliyor herhalde.(Yahoo'da)

ikili mailler degil, konu acilmis yahooda o yuzden geliyor butun mesajlar.. oyunda da gorebilirsin puan durumunun altinda..

Gökhan Sertkaya - Philadelphia BC olarak katilmis oyuna.. cj miles ve milleri waiverdan dusunce geri alsin takimina...

Geri
Üst Alt