Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Evet denedim. 2'sinde de aynı hatayı verdi. Ama shanon brown'da bir sorun oluşmadan gerçekleşti.

my team - drop buna bi tikla.. kadron gelecek karsina.. oyuncularin yaninda kutucuklarin oldugu yerde kimi oyuncuda kirmizi cizgi var.. -.. o iki oyuncu boyle mi?

Hayır seçilebiliyor herhangi bir sorun yok.

Baska bir sey de gelmedi aklima droplanmasi gerekir..

Daye yi gozden cikardiysan once onu dropla , sonra kadronda 1 kisi bosalacagi icin alacagin kisiyi add yaparsin.. bi de oyle dene

Baska bir sey de gelmedi aklima droplanmasi gerekir..

Daye yi gozden cikardiysan once onu dropla , sonra kadronda 1 kisi bosalacagi icin alacagin kisiyi add yaparsin.. bi de oyle dene

Yarın denerim. Sağolasın :ka21:

.... .onu almayı düşünüyorum. Yarın bi de öyle denerim. Sağolasın :ka21:

FA ya dusmesini bekleme

Waiverdayken de gonderebilirsin istek.. waiver suresi sonunda gelir.. waiver siran da onemli tabi..puan durumunun yaninda yazar waiver sirasi.. siralamasi senden ustte birisi varsa talip olursa oyuncuya o alir..

Başka birine o oyuncunun da içinde olduğu bir teklif yapmış olabilirsin. Teklife cevap gelmeden adamı droplayamassin.

Başka birine o oyuncunun da içinde olduğu bir teklif yapmış olabilirsin. Teklife cevap gelmeden adamı droplayamassin.

Tamamdır. Olay budur :ka21:

David West'e karşılık takas teklifinde bulunmuştum SelamunAleyküm B.C'a. Cevap gelmeyince iptal ettim sanıyordum ama biraz önce farkettim iptal etmemişim, şimdi iptal ettim :o

FA ya dusmesini bekleme

Waiverdayken de gonderebilirsin istek.. waiver suresi sonunda gelir.. waiver siran da onemli tabi..puan durumunun yaninda yazar waiver sirasi.. siralamasi senden ustte birisi varsa talip olursa oyuncuya o alir..

11. sıradaymışım. Almasın abi kimse. Bırakın ben alayım. Takımın durumu ankaragücünden beter zaten :p

Brown'ı da boşuna yollamışsın, onu da geri al bence. Son maçta iyi oynamış.

takımımın adını "O.K.C Clippers" yaptım.

Bu arada free agent dan aldığım corey brewer 4 maçtır iyi oynuyor 30+ alarak. dün 138 puan getirmiş, Gallinari 1 ay sonra dönecek, o dönene kadar iyi iş yapar gibi. Kısa vade için acil oyuncu ihtiyacı olan varsa takas edebilirim.

Ayon'u ben alacaktım la 1 gün daha bekliyim dedim :D

Bu arada Onur'un Umut'u yenmesi işime gelir :asd:

brook lopez bu akşam ki maçta forma giyebilirmiş, bir iki hafta sonra da iyi katkı vermeye başlar inşallah.

Takımın ismini "Kentucky" olarak değiştirdim bilginize :ka21:

Geri
Üst Alt