Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Gordon zaten oynamıyor, Alridge de sakatlanınca bir de onun daha fazla adamı da oynayınca zaten mağlubiyet kaçınılmaz oldu demek isterdim ama ona rağmen 50 sayıyla kaybetmişim üzücü :(

Play-off için iyi oldu yenilmen. 6.lığa yükselmişim :D

Rondo onumuzdeki 2 mac yokmus.ceza yemis hakeme top firlatmis detroit macindan atilmisti..:( bu haftaki match up zora girdi...bass da yok..

iman shumpert da yokmus all stardan sonra oynayacakmis.. bu hafta benim adamlar dokuluyor birer birer :(

Ordu_celtics ve okc clippersa birer teklif gonderdim.. cevap bekliyorum:)

Jamal'ı takasladık adam ilk 5 çıkmaya başladı. Poff :(

baronda bugün sahaya çıkcak inş ve en nihayetinde daha iyi skorlar elde edebilecegim

ugurcan teklifine karsi yeni teklif yaptim 3 e 2..

Bu arada yeni takas olmus kentucy ile spurs salih arasinda.. buraya da yazsaniza:) gecen umut diyordu sanirim buraya yazmadiginiz takasi veto ederim diye :)

Bu arada rondo ve calderon haric tum takim takasa acik..

Gasol ve anderson yildiz isimler icinde takas olabilir...

Arda ne yaptın öyle, birazcık dengesiz olmus sanki jack + feltona üç tane uyduruk adam verince :)

Bugün Leonard ve Felton haric tüm adamlarım oynuyor, semih'i de 3. adam olarak dısarda bıraktım mecburen.

ugurcan teklifine karsi yeni teklif yaptim 3 e 2..

Bu arada yeni takas olmus kentucy ile spurs salih arasinda.. buraya da yazsaniza:) gecen umut diyordu sanirim buraya yazmadiginiz takasi veto ederim diye :)

Pardon benim kurallarla ilgili bi bilgim yoktu. :m05:

Kentucky (Players to Trade)

Randy Foye, Kyle Korver, Glen Davis

_Spurs_Salih (Players to Trade)

Lamar Odom, Nate Robinson, Wesley Matthews

Pardon benim kurallarla ilgili bi bilgim yoktu. :m05:

Kentucky (Players to Trade)

Randy Foye, Kyle Korver, Glen Davis

_Spurs_Salih (Players to Trade)

Lamar Odom, Nate Robinson, Wesley Matthews

yok kural degil de, haber edin en azindan:)

Benim icin problem yok gerci oyundan takip ediyorum...

Semihi kadronda tutman hata. daha iyisini bulabilirsin FA da.

edit: drop etmissin zaten:)

Ya varejao sakatlanınca ilk 5 başlar diye düsündüm 18 sayı falan da atmıştı bir deneyeyim dedim ama bileğinden bir sakatlık yasadı galiba 16 dakika falan oynuyor en fazla.

Dropladım bende :)

Bu hafta benim oyuncular tam bir felaket. hepsi all stardan sonra donecek.. shumpert,bass,kleiza(bugun oynama ihtimali var), henderson sakat.. rondo da hakeme yaptigi hareketten dolayi cezali..:(

Rudy Gay'i benchte bırakmışım iki günde 250 küsür puan getirmiş :D Öndeydim şimdi onu oynatsaydım. Neyse Joe Johnson sakat zaten oynamayacak bu hafta hem de Hayri'nin daha fazla adamı oynuyor üstüne bir de, e Joe olmayınca daha da fark açılıyor. Bu hafta pek bir çekişme yok benim açımdan.

Geri
Üst Alt