Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

acayip terslikler olmazsa 13. haftaya kadar namağlup giderim diye düşünüyorum, 13. hafta Murat la karşılaşacağız :)

arkadas kilif ariyor da 4 gunun 2sinde benim 2sinde onun daha fazla maci var inanmayin yani

arkadas kilif ariyor da 4 gunun 2sinde benim 2sinde onun daha fazla maci var inanmayin yani

...... kardeşim benim benim 2 günde 1'er adamım daha fazla oynasa senin diğer iki günde 5'er adamın fazla oynasa açıklaman bu mu olacak? 4 günde toplam 3-4 adamın mı ne fazladan oynuyor, ayrıca Joe Johnson da oynayamayınca 6 mı ne oluyor oynayan adam farkı. Rudy Gay'i de iki maçta yedek bırakınca zaten kazanma ihtimalim kalmıyor. Nesini anlamak bu kadar güç? Avatarındaki adamın kafa yapısını mı benimsedin anlayamadım.

...... kardeşim benim benim 2 günde 1'er adamım daha fazla oynasa senin diğer iki günde 5'er adamın fazla oynasa açıklaman bu mu olacak? 4 günde toplam 3-4 adamın mı ne fazladan oynuyor, ayrıca Joe Johnson da oynayamayınca 6 mı ne oluyor oynayan adam farkı. Rudy Gay'i de iki maçta yedek bırakınca zaten kazanma ihtimalim kalmıyor. Nesini anlamak bu kadar güç? Avatarındaki adamın kafa yapısını mı benimsedin anlayamadım.

olm ac bak ezik ezik konusma, sadece bugun 4-5 tane adamim fazla, ilk gun zaten esitmis, yarin 3 adamin fazla dun de 2 adamin fazlaymis neyin kafasindasin ki? sakat adamini ya da bn'de biraktigin adami bilemem.

Ulan Curry yine sakatlanmış off yaa takım tam kendine gelmişken olur mu lan bu :(

1 galibiyet 1 mağlubiyet şeklinde gidiyorum resmen seriye bağladım..

Bu 4 günlük match-up da bana yaradı zannedersem. knenlions'a 2.mağlubiyetini yaşatcam :D

Player is in a pending transaction. (Error*#170)

Bu hatanın nedeni çözülmüş müydü?

Player is in a pending transaction. (Error*#170)

Bu hatanın nedeni çözülmüş müydü?

Reis bende bu hata, takas teklifinimin içinde bulunan oyuncuyu droplamak istediğim de çıkıyordu. Takas teklifini iptal ettim sonra drop yapabildim.

Takas teklifini nereden iptal ediyoruz? :melek:

Geri
Üst Alt