Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

meeks , barbosa , magette

8f90723e.jpg

:D

Y. Emre ile Corey Maggette + David West + Chris Kaman = Paul Millsap + C.J. Miles + Mickael Pietrus takasını yaptık.

Her iki camiaya da Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun :)

Sağolasın :)

Şampiyonluğun favorilerinden Knen lions'u mağlup ederek ilk galibiyetimizi aldık.Maçtan sonra oyuncularımız galibiyeti Metris'te bulunan başkanımız Aziz Yıldırım'a armağan etti.

Sonuclar:

Puan Durumu:

Bu haftaki eslesmeler:

Bu arada dikkatimi cekti knen lions 3 haftadir ust uste yeniliyor..

Emre'nin verdiği 3 adam da neredeyse Gökhan'dan aldıklarından daha iyi. Hatta Gökhan daha yeni FA'dan topladığı Pietrus'u falan göndermiş yani o derece :D

Murat da hemen Gordon'a kapaklanmış ulan azıcık kalsaydı bari :D

o zaman reject plz . yeni gorusmeler olsun

Emre'nin verdiği 3 adam da neredeyse Gökhan'dan aldıklarından daha iyi. Hatta Gökhan daha yeni FA'dan topladığı Pietrus'u falan göndermiş yani o derece :D

İlk emre yapmıştı bana bu teklifi. Ama Millsap'ı vermek istemediğim iiçin kabul etmedim. Hatta neden kabul etmiyorsun falan demişti.

Sonra ben sordum uyar mı dedim, tamam uyar deyince yaptık takası. İki takım için de hayırlı olur inş.

Play off mücadelesi kızışmış, son maçlar zevkli olacak.

Gordon da camiamıza hayırlı olsun :D Bütün sakatlarım play offa yetişir inş :Z2:

Play off mücadelesi kızışmış, son maçlar zevkli olacak.

Gordon da camiamıza hayırlı olsun :D Bütün sakatlarım play offa yetişir inş :Z2:

riske giriyorsun bence, ilerideki haftalarda güçlü rakiplerle oynayacaksın. Play off a kalırsın ama gerilere düşüp ilk turda sakatlarının iyileşmeden benle yada hayri'nin takımıyla karşılaşabilirsin.

riske giriyorsun bence, ilerideki haftalarda güçlü rakiplerle oynayacaksın. Play off a kalırsın ama gerilere düşüp ilk turda sakatlarının iyileşmeden benle yada hayri'nin takımıyla karşılaşabilirsin.

Riske girdiğimi biliyorum. Kalan maçlarda 4te 2 (Kemal ve Emre'nin takımları) yapıp ilk 4ten play offa girmeyi hedefliyorum, ilk turu da bir şekilde geçersem ikinci turda tam kadro oynarım. Hesaplarım tutarsa sıkıntı yok :)

Senin ve Hayri'nin takımının seviyesine ulaşmak için uğraşıyoruz işte.

Riske girdiğimi biliyorum. Kalan maçlarda 4te 2 (Kemal ve Emre'nin takımları) yapıp ilk 4ten play offa girmeyi hedefliyorum, ilk turu da bir şekilde geçersem ikinci turda tam kadro oynarım. Hesaplarım tutarsa sıkıntı yok :)

Senin ve Hayri'nin takımının seviyesine ulaşmak için uğraşıyoruz işte.

Gordon büyük ihtimalle sezonu kapattı diyorlar yalnız. Riske edilmeme ihtimali yüksek diye okuyunca dropladım ben de.

Ben de play-off'u garantiledim sayılır. Birkaç risk de ben mi alsam :D Yoksa bu şekilde Ergün'ü geçmek imkansız.

Geri
Üst Alt