Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
N.Vucevic'i bugünkü leş performansından ötürü hemen dropladım.Yeni bir genç oyuncuyu aramıza kattık Avery Bradley..
Vucevic daha fazla süre aldığından daha fazla puan getirirdi sana.
Avery Bradley bu aralar süre almaya başladı deneyelim bakalım zararı olmaz.Ne fazla puanı olum bugün 26 puan getirdi.Avery Bradley bu aralar süre almaya başladı deneyelim bakalım zararı olmaz.
![]()
Bugün Brand, Young falan iyi oynadığından süre alamadı pek zaten 2 şut kullanmış sadece. Gerçi Bradley de iyi süreler alabilir Celtics pota altında arayış içinde, bir ara Wilcox'ı denedik olmadı, Jo zaten tırt.

ben dropladım . green i aldım . nets almış geçen 25 atmış . smaçta şahane vurmuş . bu göz kırpışı geri çeviremezdim
Karıştırdın galiba Bradley guard![]()
Nerden kalmış aklımda guard diye ilginç valla. O zaman çok süre alamaz dropla gitsin Green'i ben de düşündüm de Deron ve Lopez gelince onun hiçbir değeri kalmaz. Zaten kontratı 10 günlük.
lopez 3 hafta yok . gelse gene gider zaten . böyle oynasın 6. 7. adam olur . deronun yanına lazım zaten böyle adamlar .. ama inş uzar deronun sakatlıgıda brooksda kendini daha rahat ifade eder.
ve zaten dünkü gibi olmasada katkı saglasın her türlü kontrat alır
lopez 3 hafta yok . gelse gene gider zaten . böyle oynasın 6. 7. adam olur . deronun yanına lazım zaten böyle adamlar .. ama inş uzar deronun sakatlıgıda brooksda kendini daha rahat ifade eder.
ve zaten dünkü gibi olmasada katkı saglasın her türlü kontrat alır
Lan deli misin nesin bana gönderdiğin adamın sakatlığı daha da uzasın demek nasıl bir işgüzarlıktır? Takas sonrası ahlaksız düşüncelere hayır!