Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

git garcianın yerine gordunu bogutu rubioyu falan alda kadron havalı olsun ..

N.Vucevic'i bugünkü leş performansından ötürü hemen dropladım.Yeni bir genç oyuncuyu aramıza kattık Avery Bradley..

240 sayı fark oldu. 6 adama 3 adam. Gece 2-3 maçlarına bakacak iş sanırım.

C.J Miles droplanmış.Bu aralar kötü oynuyor ama potansiyelli bir oyuncu waiver 1.'si olarak kapabilirim..Ayın 13'üne kadar süresi var A.Bradley'e 1 maç fırsat verip bakarız durumuna..

Ne fazla puanı olum bugün 26 puan getirdi.:asd: Avery Bradley bu aralar süre almaya başladı deneyelim bakalım zararı olmaz.:)

Bugün Brand, Young falan iyi oynadığından süre alamadı pek zaten 2 şut kullanmış sadece. Gerçi Bradley de iyi süreler alabilir Celtics pota altında arayış içinde, bir ara Wilcox'ı denedik olmadı, Jo zaten tırt.

ben dropladım . green i aldım . nets almış geçen 25 atmış . smaçta şahane vurmuş . bu göz kırpışı geri çeviremezdim

Bugün Brand, Young falan iyi oynadığından süre alamadı pek zaten 2 şut kullanmış sadece. Gerçi Bradley de iyi süreler alabilir Celtics pota altında arayış içinde, bir ara Wilcox'ı denedik olmadı, Jo zaten tırt.

Karıştırdın galiba Bradley guard :asd:

Green'i ben de düşündüm de Deron ve Lopez gelince onun hiçbir değeri kalmaz. Zaten kontratı 10 günlük.

Blatche yeni oyuncumuz. Candır, reisdir. Yavaş yavaş kendini bulacaktır. Camiamıza hayırlı olsun.

lopez 3 hafta yok . gelse gene gider zaten . böyle oynasın 6. 7. adam olur . deronun yanına lazım zaten böyle adamlar .. ama inş uzar deronun sakatlıgıda brooksda kendini daha rahat ifade eder.

ve zaten dünkü gibi olmasada katkı saglasın her türlü kontrat alır

La alsa ne olur, Deron ve Lopez sağlıklı olduğunda ona top mu gelir :) İki maç alsın hevesini.

Daha Brooks ve Morrow var.

lopezden hayır gelmez . la deron gelsin sanki 80 sayı mı atıcak her maç

lopez 3 hafta yok . gelse gene gider zaten . böyle oynasın 6. 7. adam olur . deronun yanına lazım zaten böyle adamlar .. ama inş uzar deronun sakatlıgıda brooksda kendini daha rahat ifade eder.

Lan deli misin nesin bana gönderdiğin adamın sakatlığı daha da uzasın demek nasıl bir işgüzarlıktır? Takas sonrası ahlaksız düşüncelere hayır!

avrupa basininda kustahlik basliklari atilirsa yeridir

Lan deli misin nesin bana gönderdiğin adamın sakatlığı daha da uzasın demek nasıl bir işgüzarlıktır? Takas sonrası ahlaksız düşüncelere hayır!

oğlum g-t sıkışınca böyle oluyor . playoffa atmam lazım kendimi . bencil duygular içindeyim kusra bakma reyız:( o ahlaksız düşüncelerin %86snı gökhana serf ettim zaten yeteri kadar :D

Geri
Üst Alt